Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Gadget-urile pentru copii, din ce în ce mai populare

Gadget-urile pentru copii, din ce în ce mai populare

Gadget-urile pentru copii sunt vedetele anului 2016, cu o triplare a vânzărilor, anunță EuroGsm.

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri de telecom din România, anunță o triplare a vânzărilor la gadget-urile destinate copiilor, în primele șase luni ale anului 2016. Tendința de creștere a acestui segment a putut fi remarcată în ultimii 2 ani, motiv pentru care prețurile produselor au înregistrat o scădere de până la 30%.

Dacă anul trecut cele mai cumpărate produse au fost ceasurile inteligente și accesoriile licențiate cu personaje din desene animate, anul acesta a devenit populară și brățara LG Kizon, care permite părințiilor să știe în permanență unde se află copiii lor.

Pentru vacanțele lungi, alături de întreaga familie, The PhoneGeeks, specialiștii EuroGsm, vin în sprijinul clienților cu o serie de idei și recomandări – gadget-uri și accesorii performante și inovatoare.

Brățara LG W-105T Kizon, pe care am menționat-o și mai sus, poate fi alegerea potrivită pentru părinții care vor să știe în permanență unde se află cei mici. Cu ajutorul unei cartele microSIM și a serviciilor de localizare, acest dispozitiv aduce un plus de confort părinților îngrijorați.

Pentru clienții care își petrec o bună parte din vacanță în mașină, echipa The PhoneGeeks recomandă un dispozitiv care nu ar trebui să lipsească din dotarea conducătorilor auto – Carkit Bluetooth Jabra Drive, un gadget net superior unei căști Bluetooth, datorită faptului că nu trebuie purtat asupra noastră și nu ne incomodează. Mai mult, autonomia șoferului este nelimitată, carkit-ul având posibilitatea de a rămâne conectat în permanență la sursa de curent. Versatil și usor de utilizat, Jabra Drive se conectează automat la telefon în momentul în care ne aflăm în autoturism, fiind dotat și cu un microfon suplimentar pentru anularea zgomotului de fond.

O variantă avansată a carkit-urilor clasice o reprezintă modelul Carkit Bluetooth Parrot Minikit Neo 2 HD multipoint, versiune care se poate conecta simultan la două telefoane. Mulțumită dimensiunii compacte și a ergonomiei, prin intermediul butonului proeminent din mijloc se pot accesa mai multe funcții, inclusiv sincronizarea agendei telefonice pentru efectuarea apelurilor prin comandă vocală. Tehnologia patentată Parrot NR V2.0 si Parrot APA V2.0 permite ca zgomotul de fond să nu fie sesizat, iar claritatea sunetului să atingă un nivel maxim.

Pentru pasionații de activități off-road și de aventuri outdoor extreme alături de întreaga familie, specialiștii EuroGsm recomandă smartphone-ul Samsung Galaxy Xcover 3 G388F LTE, telefon cu certificări Military Standard și rezistență la intemperii IP67. În plus, acest gadget rezistă fără probleme la căzături de la înălțimi de până la 1,8 m, fiind foarte potrivit pentru bicicliștii și motocicliștii de cross. De asemenea, dispozitivul este capabil să ruleze aplicațiile fără probleme, datorită procesorului quad-core și memoriei RAM cu capacitatea de 1,5 GB. Printre cele mai utile funcții ale telefonului este cea de GPS-asistat, care ajută utilizatorul fie în mediul urban, fie în off-road.

Cu un balans perfect între performanțe și rezistența outdoor, smartphone-ul Dual SIM Caterpillar CAT S40 LTE este o altă recomandare din categoria telefoanelor rezistente, un produs nou care înglobează tehnologii mai avansate decât modelul S50. Caracteristici precum Gorilla Glass 4 (comparativ cu Glass 3 la S50), rezistența IP68 (față de IP67), Android Lollipop 5.1 (față de Android 4.4), acumulator de 3000 mAh (comparativ cu 2600 mAh) situează acest smartphone în categoria middle-high. 

Tu ce gadget-uri vrei să achiziționezi pentru familia ta anul acesta?

Comments

comments

Lasă un răspuns