Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > (P) Cum să-ți faci un set de huse personalizate pentru telefon?

(P) Cum să-ți faci un set de huse personalizate pentru telefon?

huse telefon

Dacă îți dorești ca telefonul tău mobil, cel mai important aparat pe care îl folosești zi de zi, să te reprezinte, atunci trebuie să îl dotezi cu niște huse personalizate, pe măsură valorii sale. Există câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere la alegerea huselor personalizate ideale, dar toate acestea, precum și aspectul dorit le poți obține cu ajutorul magazinului Itelmobile.

Ce calități trebuie să îndeplinească husele de telefon?

  • Să fie rezistente

Calitatea unui set de huse pentru telefonul mobil o poți judeca după rezistență lui. Chiar dacă nu costă decât o fracțiune din prețul terminalului pe care îl protejează, husele trebuie să reziste în timp, astfel încât singurul motiv pentru care ți-ai dori să le schimbi să fie setea de noutate.

  • Să ofere protecție

Pe lângă avantajele legate de aspect, husele profesionale trebuie să ofere și un grad mare de protecție pentru terminalul pe care îl personalizează. Aspectul în sine nu valorează mai nimic dacă telefonul tău, chiar și cu husă, este expus pericolelor de zi cu zi. De aceea, atunci când investești într-un astfel de accesoriu, trebuie să urmărești ca el să acopere cât mai multe din părțile vulnerabile ale aparatului.

  • Să se potrivească

Chiar dacă terminalul tău are dimensiuni similare cu alte modele, nu este recomandat să cumperi un set de huse de protecție pentru telefonul tău dacă acestea nu au fost create special pentru el. Golurile chiar și de un milimetru sunt suficiente pentru ca el să fie expus pericolelor.

Cum poți obține o pereche de huse personalizate care să îndeplinească toate cerințele de mai sus?

Când vine vorba de huse de protecție, mulți din producătorii de telefoane mobile produc pe lângă terminalele lor și astfel de accesorii. Dar majoritatea lor sunt făcute astfel încât să satisfacă gusturile unui număr mare de cumpărători și de aceea au lacune la capitolul originalitate.

De aceea, pentru atunci când îți dorești huse de protecție special create pentru telefonul tău, dar care să arate exact cum vrei tu, Itelmobile este soluția.

Crearea unui set de huse 100% originale pentru orice model de telefon este la îndemâna oricui. Tot ce trebuie să faci este să alegi mai întâi modelul de telefon pe care îl deții și să încarci apoi o fotografie care dorești să fie imprimată pe noua ta husă.

De la fotografii personale și până la absolut orice imagine disponibilă gratuit online pe website-uri ca Pexeles, Pixabay sau Unsplash ai libertatea de a schimba înfățișarea telefonului tău în orice mod dorești.

4 idei de personalizare a huselor Itelmobile

În ceea ce privește personalizarea huselor de telefon, la Itelmobile, literalmente cerul este limita. Dar dacă ai nevoie de un punct de plecare sau câteva sugestii de la care să te inspiri, poți găsi ceea ce cauți în lista de mai jos.

  • Fotografii cu familia

Fotografiile cu membri ai familiei sunt pe departe cea mai populară alegere pentru mulți consumatori. Cui nu-i place să vadă chipul cuiva drag ori de câte ori își folosește telefonul, mai ales dacă nu ratează nicio ocazie de a imortaliza momentele importante petrecute lângă persoane iubite? Astfel, dacă îți dorești o husă cum nu mai are nimeni, una din primele variante pe care ai putea s-o încerci este utilizarea unei fotografii de familie.

  • Motive tradiționale

Se poartă iile, hainele cu motive tradiționale și orice altă piesă vestimentară care ne aduce mai aproape de origini. De ce nu s-ar potrivi acest trend și telefoanelor mobile? Dă dovadă de patriotism și îmbracă-ți telefonul cu un set de huse personalizate care să redea originalitatea și frumusețea țesăturilor românești.

  • Ilustrații minimaliste

Fie că sunt personaje din desene animate, cactuși, animăluțe, pitici sau câte și mai câte alte modele, ilustrațiile minimaliste sunt întotdeauna o idee bună. Pe lângă faptul că arată nemaipomenit, ele sunt perfecte și pentru a-ți exprima hobby-urile și personalitatea și în același timp un veritabil mod de a sparge gheața când ai nevoie de un subiect de discuție.

  • Un desen personal

Dacă te simți inspirat, lasă-ți imaginația să zboare și transformă-te în cel de-al doilea Picasso. Nu urmări să ajungi undeva anume cu creația ta, ci pur și simplu distrează-te, iar rezultatul s-ar putea să-ți placă atât de mult încât să-ți dorești să îl transformi într-o husă personalizată.

 

 

Sursă foto: itelmobile.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns