Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Călătorii > Lunu de miere cu buget limitat. 5 sfaturi pentru o vacanță de neuitat

Lunu de miere cu buget limitat. 5 sfaturi pentru o vacanță de neuitat

luna de miere

Da, este posibil să ajungi chiar și în țări exotice cu bani puțini, dar trebuie să cunoști câteva șmecherii de „salvare” a bugetului și așa destul de fragil! Iată câteva sfaturi de care să țineți cont.

Începe să urmărești ofertele de vacanță cu un an înainte

Cu siguranță știi din timp (măcar cu un an înainte) ziua sau cel puțin luna căsătoriei voastre. Alcătuiește o lista cu agențiile de turism care ți se par de încredere și fă-le o vizită. Spune-le perioada când urmează să vă luați, bugetul de care dispuneți și locurile pe care v-ar plăcea să le vizitați.

Înscrie-te la newsletterele agențiilor de turism și consultă o data pe săptămână site-urile lor pentru a vedea dacă a apărut ceva nou.

PONT: Contactează și agenții de turism externe. E foarte posibil să obții un preț excelent pentru luna de miere. Nu-ți face griji, chiar dacă țara în care se găsește agenția nu e foarte apropiată de a noastră, biletele de avion nu sunt scumpe în cazul în care le iei cu ceva timp înainte.

Luna de miere pe ultima sută de metri

Cine spune că trebuie să plecați imediat după nuntă în luna de miere? Mai bine numărați banii, puneți la loc ce a fost cheltuit pentru sindrofie, vedeți cu cât rămâneți și apoi căutați vacanțe „last minute”, care pot avea discount de minim 50%. Sau puteți adopta vacanța americană… la plesneală! Adică vă faceți bagajele pentru o destinație exotică, dar și pentru una mai „rece”, vă duceți la aeroport, alegeți de pe tabela cu zboruri țara și orașul pe care vreți să le vizitați și întrebați la ghișeul companiei aeriene dacă mai au bilete.

Alegeți destinații în afara sezonului

Orașul pe care vreți să-l vizitați e la poalele muntelui? Nu aveți bani să vă duceți acolo în plin sezon? Nicio problemă! Faceți o rezervare primăvara, când prețurile sunt mult mai mici. La fel puteți proceda și în cazul orașelor care sunt pe malul mării. Dacă mai aveți altceva de vizitat, duceți-vă în afara sezonului, va fi la fel de frumos ca în mijlocul verii.

Închiriați-vă un apartament

Nu trebuie stați la un super hotel cu servire în cameră ca să aveți o lună de miere ca-n povești. Puteți închiriați un apartament (chiar centrul orașului) la un preț foarte bun, eventual cu un discount de proaspăt căsătoriți. Veți fi foarte aproape de toate punctele de interes veți rămâne cu bani de cheltuială, pentru puteți prepara mese delicioase acasă cu ce cumpărați de la supermarket.

Întrebați de discount-ul pentru căsătoriți

Indiferent alegeți mergeți prin agenție sau organizați singuri, întrebați de discount-ul pentru căsătoriți. Toate agențiile hotelurile au diverse reduceri cadouri pentru miri, așa de ce nu bucurați de ele?

 

Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns