Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Călătorii > Luna de miere în Phuket, Thailanda, o destinație exotică și fascinantă

Luna de miere în Phuket, Thailanda, o destinație exotică și fascinantă

luna de miere thailanda

Pentru că suntem mereu în căutare de ce-i mai bun pe lumea asta, avem plăcerea să recunoaștem că unul dintre locurile care ne suscită cel mai aprig imaginația este stațiunea Phuket. Orice alte descoperiri am face pe parcurs, se vede treaba că ea se menține în top.

Aici găsim plaje-minune cu nisip fin și auriu, pe care să lenevești în voie. Tot aici avem o mare de culoarea turcoaz în care îți vine să te balacesti de dimineața până seara.

Știi că în Thailanda este lucru obișnuit ca elefanții să poarte veșminte frumoase și să facă sluj? Totul este împănat cu flori exotice mari și grele de parfum, iar palmierii te mângâie când vrei să te adăpostești sub ei. Așa e la mare în Thailanda și sperăm să vezi asta cu ochii tăi.

Localnicii sunt zâmbitori și trăiesc o viață simplă și, din câte se pare, plină de înțeles. Dacă accepți să te lași în mrejele Thailandei pentru luna de miere, se prea poate să fi făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața ta. Phuketul este o stațiune în toată regula, cu tot ce-i trebuie cuiva care vrea să experimenteze universul asiatic la intensitate maximă.

Ospitalitatea locală bate filmul, așa că Thailanda vine cu o ofertă de nerefuzat. Aici poți beneficia de tradiționalul exotic asiatic, cu tot ce are el mai personal, dar într-un mod sigur și modern, care să îți gâdile simțurile. O lună de miere în care în fiecare dimineață ai la discreție fructe exotice tăiate atunci pentru tine trebuie să aibă un gust dulce.

Thailanda știe să-și primească oaspeții cu brațele deschise. Dacă ai ajuns în Phuket, mai ai și alte lucruri fabuloase de făcut, pe lângă a te bucura de peisajul incredibil de tentant al plajei Patong sau Katai Noi. Poți să te pierzi cu bună știință în pădurea aproape virgină din rezervația Khao Phra Taeo, dar te rugăm să lași totuși vorba la recepție, să te caute cineva. Poți să pășești pe urmele lui Leonardo Dicaprio și să vezi cu ochii tăi Insulele Phi Phi, unde s-a filmat filmul „The Beach”. N-ar fi minunat? Asta, bineînțeles, dacă nu ai chef să te plimbi pe un elefant sau nu te îmbie cumva soțul să încerci vreun sport extrem…

Cam ce poți dori mai mult pentru o luna de miere? Ah, poate doar un singur lucru: bucătărie thailandeză care să te bucure. O să aveți la dispoziție preparate locale de o să vă lase gură apă. Le-am testat și nu o să uit niciodată de ce festival desenzatii am avut parte. Dar există și bucătărie internațională fină, dacă mai aveți nevoie de câte o pauză între gusturi.

 

 

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns