Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Călătorii > Luna de miere perfectă fără să cheltuim toate economiile

Luna de miere perfectă fără să cheltuim toate economiile

Vara este anotimpul perfect pentru o lună de miere de neuitat. Tot în această perioadă este vacanța de vară a elevilor și studenților, așa că numeroase destinații își deschid porțile cu prețuri accesibile, locuri interesante de vizitat și activități plăcute pentru proaspeții căsătoriți, indiferent de bugetul disponibil.

De când cu internetul, cu siguranță nu ducem lipsă de oferte, numeroase siteuri cu profil turistic promovând pachete speciale dedicate lunii de miere, la prețuri mai ieftine și preferabile. Și totuși, de foarte multe ori, cu toate reducerile aplicate, nota de plată depășește salariul mediu lunar pe economie. Dacă nu vă numărați printre cei pe care-i dau banii afară din casă, cea mai eficientă soluție este să vă organizați singuri sau să rezervați doar cazarea prin intermediul agențiilor de turism, iar deplasarea să o faceți cu mașina personală sau una închiriată.

Pregătirile pentru o vacanță care nu consumă tot bugetul disponibil după euforia nunții încep înainte să plecăm la drum. Dacă mergem la mare cu mașina, este mult mai convenabil să ne facem cumpărăturile pentru vacanță de acasă și din timp. Cele mai bune oferte vin pe parcursul mai multor luni, așa că o strategie câștigătoare este să consultați cu atenție cataloagele magazinelor preferate și să cumpărați mai ieftin.

De la costume de baie, la protecție solară și până la echipamente pentru sporturi de plajă, este surprinzător ce poți găsi în ofertele supermarketurilor. Unul dintre cataloagele care merită atenția noastră este Catalog Kaufland – săptămâna viitoare poate începe cu reduceri semnificative la cumpărături dacă suntem pregătiți din timp.

Țara noastră are numeroase destinații turistice de renume internațional, mărturie stând cele 2,8 milioane de turiști străini care s-au cazat în hotelurile din România în anul 2018. În funcție de preferințe, puteți merge atât la munte, cât și la mare. Aceasta este probabil prima întrebare pe care ar trebui să v-o puneți: ne dorim o lună de miere cu plajă și bălăceală sau mai degrabă o ieșire romantică din rutina zilnică prin munți, unde natura și istoria se întrepătrund pentru a crea o experiență de neuitat?

Asta nu înseamnă că pentru a vă menține într-un anumit buget este obligatoriu să vă limitați la Marea Neagră sau munții Carpați. Dacă sunteți în zona de vest a țării, s-ar putea să fiți mai ecologic, nu doar mai practic și să alegeți litoralul Mării Adriatice, accesibil cu autoturismul propriu. Pentru foarte mulți, însă, confortul de a vorbi limba maternă în vacanță este extrem de important, așa că atunci când luați o decizie, este preferabil să luați în considerare toți factorii.

Indiferent că veți merge undeva în țară sau într-o altă destinație populară cum ar fi Grecia, Bulgaria sau Turcia – este bine să aveți la îndemână cremă cu protecție anti-UV, soluții împotriva insectelor, dar și medicamente de uz curent. Ar fi păcat să vă stricați toată luna de miere din cauza unor detalii la care nu v-ați gândit. De aceea, este mai mult decât binevenită o vizită pe pagina ultimului Sensiblu catalog pentru a stabili ce nu trebuie să lipsească din trusa de călătorie.

Luna de miere va rămâne în amintirea voastră până la sfârșitul vieții, de aceea ar trebui să acordați atenția cuvenită pregătirilor. Totuși, acest sfat se bate cap în cap cu o altă recomandare de bun simț, dar testată de experiența milioanelor de proaspăt căsătoriți: pentru o lună de miere cu adevărat dulce, relaxați-vă și lăsați-vă purtați de valul fericirii nupțiale!

Pentru a împăca aceste două sfaturi venim cu o a treia recomandare: fiți la curent cu toate ofertele comerciale fără să bateți în lung și în lat magazinele din cartier sau zonă. Vizitați siteul Kimbino.ro și răsfoiți paginile ultimelor cataloage online. Odată ce v-ați pus la curent (durează doar câteva minute) cu ce merită și ce nu merită să cumpărați, este momentul să ieșiți din casă pentru a face cumpărăturile propriu-zise. Este ca și când ați avea toate magazinele în buzunar!

Vă urăm o vacanță de neuitat și cât mai romantică!

 

Sursă: agenția PROMOdesk

Sursă foto: pixabay, Kimbino

Comments

comments

Lasă un răspuns