Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Mituri despre bărbați, utile femeilor

Mituri despre bărbați, utile femeilor

Am adunat și demontat, acolo unde era cazul, câteva dintre cele mai comune mituri despre bărbați pe care femeile trebuie să le cunoască.

1. Bărbații se gândesc la sex la fiecare șapte secunde. Desigur că bărbații se gândesc la sex, dar o dată la fiecare șapte secunde este prea mult. Ar însemna că bărbații se gândesc la sex de câte ori respiră, în fiecare zi a vieții lor. Într-unul dintre cele mai aprofundate studii 43% dintre bărbați au susținut că nu se gândesc la sex nici măcar o dată pe zi. Restul au admis că se gandesc la sex atunci câmd văd o femeie care îi atrage sau de cel mult 5-6 ori pe zi.

2. Bărbații singuri au o viață sexuală mai activă decât cei căsătoriți. Situația este exact pe dos. Un studiu ajungea la concluzia că bărbații căsătoriți aveau o viață sexuală cu 28% până la 400% mai activă decât burlacii, în funcție și de vârstă. În plus, femeile căsătorite au o probabilitate mai mare de a ajunge la orgasm, iar bărbații căsătoriți oferă și primesc mai mult sex oral decât burlacii! .

3. Lichidul seminal este plin de calorii. Lichidul seminal este compus din apă și nutrienți precum vitamina C, calciu și magneziu. El conține, de asemenea și fructoză, un zahar, dar este sărac din punct de vedere caloric.

4. Odată ce îți razi barba sau părul, va crește din nou mai repede, mai des și mai aspru. Dacă acest mit ar fi adevărat, nu ar exista bărbați cu chelie. Părul abia ivit după ce ne-am ras pe cap sau ne-am ras barba poate părea mai întunecat la culoare și cu firul mai gros pentru că nu a fost expus încă suficient la Soare și la alți factori. Odată ce va crește suficient, va arăta exact la fel cu părul pe care l-au ras.

5. Bărbații care poartă numere mai mari la pantofi sunt mai dotați. Este adevărat că creșterea penisului și a degetelor de la picioare, precum și a clitorisului și degetelor de la mână, sunt guvernate de aceeași genă, însă dimensiunea degetelor nu spune nimic despre cea a penisului. Într-un studiu realizat pe mai mult de 3.000 de bărbați nu a fost identificată nici o corelație între dimensiunea labei piciorului și cea a organului sexual.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Comments

comments

Lasă un răspuns