Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > O altă latură a psihologiei. Ce spun despre tine scaunele și fotoliile pe care stai

O altă latură a psihologiei. Ce spun despre tine scaunele și fotoliile pe care stai

Scaunele și fotoliile pe care stai de obicei spun mai multe lucruri despre tine decât ți-ai imaginat până acum. Nici o alegere pe care o facem nu este întâmplătoare, ci este dictată, de multe ori în mod inconștient, de personalitatea noastră.

Iată ce spune despre tine scaunul sau fotoliul pe care îl preferi atunci când te odihnești în liniște:

Fotoliul femeii îndrăgostite de frumos

Dacă iubești acest tip de fotoliu clasic, cu o ușoară tentă vintage, ești o femeie îndrăgostită de poezie și de farmecul vieții, îţi place să te relaxezi şi pui mare preţ pe ceea ce îţi aduce bucurie. Înțelegi designul interior ca o serie de nuanţe fine ce alcătuiesc un ansamblu armonios, iar feminitatea ta debordantă i-a încântat întotdeauna pe cei din jurul tău

Scaunele de lemn

Dacă îţi place tenta rustică în amenajări şi scaunele de lemn te încântă când te gândeşti la casa visurilor tale, probabil consideri că simplitatea este un principiu extrem de important într-o amenajare. Îţi plac texturile naturale însa lemnul este în topul preferinţelor datorită căldurii sale. Eşti romantică, ai o bună capacitate de a esenţializa şi sunt mari şanse să cauţi firescul în tot ceea ce faci.

Scaunele și fotoliile din nuiele împletite

Nu te dai niciodată în lături de la o conversație foarte plăcută. Te bucuri când vezi că musafirii tăi se simt bine în casa ta și îi inviți întotdeauna acolo unde îți dictează starea de spirit și vremea de afară: în living sau pe terasă.

Un șezlong de lemn

Îți place foarte mult să te relaxezi afară și ai o personalitate îndrăgostită de libertate și de aerul curat. Iubești foarte mult lucrurile făcute de mână și să cumperi obiecte fără personalitate. Pentru tine, totul trebuie să însemne ceva!

Scaunele vintage

Personalitatea ta are o puternică latură tradiționalistă, dar și una care te prezintă ca fiind o mare iubitoare de frumos. Ești o femeie rafinată și consideri că fiecare lucru vine la timpul său. Chiar dacă practici un sport, nu vei folosi niciodată, spre exemplu, pantofii de alergare pentru altceva decât pentru a alerga. În plus, nu ești deloc încântată de designul modern al locuințelor, pe care îl consideri lipsit de poezie.

Un balansoar

Dacă profiți de orice clipă liberă pentru a te așeza confortabil într-un balansoar, indiferent dacă se află în casă sau pe terasă, e posibil ca personalitatea ta să fie nostalgică. Ai un milion de motive să te gândești la trecut, ai adunat o mulțime de amintiri frumoase și te întrebi deseori ce mai faci prietenii și prietenele tale din copilărie sau din adolescență. Atunci când simți că te doboară grijile, îți încarci bateriile într-un astfel de balansoar și îți imaginezi că te afli pe o plajă pustie, departe de civilizație, într-o zi de vară.

Foto: shutterstock.com/Maridav

Comments

comments

Lasă un răspuns