Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Călătorii > (P) De ce sa va petreceti concediul de iarna la schi in Tirol, Austria?

(P) De ce sa va petreceti concediul de iarna la schi in Tirol, Austria?

Tirol este cea mai renumită regiune de schi din Austria cu peste 100 de staţiuni de schi și mai mult de 3.400 km de pârtii pe care atât începătorii, cât și profesioniștii pot schia în voie în timpul zilei, dar și noaptea pe pârtiile iluminate.

Și familiile cu copii sunt bine-venite în Tirol: oferta include cursuri de schi și pârtii pentru copii. De asemenea, familiile beneficiază de prețuri speciale la skipass și cazare.

Distracția nu se limitează doar la pârtiile de schi: numeroasele evenimente de aprés ski, cabanele unde se pot savura pe lângă tradiționalul vin fiert și diverse specialități locale, restaurantele de top, precum șifacilitățile de relaxare și SPA fac din Tirol destinația ideală pentru petrecerea vacanței de iarnă.

Ötztal-Sölden

Sporturi de iarnă & acțiune

Sölden, stațiunea de schi de top din Ötztal, îmbină sportul, acțiuneași distracția cu posibilitatea de a schia din octombrie până în mai.

Stațiunea de renume mondial are multe de oferit: trei munți depeste 3.000 metri și 145 kilometri de pârtii, deschiderea Cupei Mondialela schi, Adrenalin Cup, restaurantul gourmet ice Q, aflat în vârful unui ghețar, après-ski ca niciunde altundeva, concerte de top și evenimente unice precum piesa de teatru Hannibal jucată pe ghețar sau Festivalul Electric Mountain care face munții să vibreze toată iarna.

De această diversitate a fost impresinat chiar și regizorulSam Mendes care a alesSölden pentru filmările ultimului JamesBond, „Spectre“(pe ecrane din 6 noiembrie 2015).

Detalii aici >>

HIGH LIFE iarna în Sölden de la 459 EUR de persoană

Servicii incluse:

 • 5 nopţi în apartament
 • skipass pentru 4 zile incl. depozit pentru keycard
 • 1 intrare la complexul termal AQUA DOME
 • opţional: închirieri schi / snowboard pentru 4 zile
 • opţional: 1 abonament ADRENALINPASS pentru 1 zi (valabil pentru toate disciplinele pline de distracţie)

Detalii despre ofertă>>

Fügen-Kaltenbach Zillertal

Oferă-ți tot ce e mai bun în vacanța de iarnă!

Cu domeniile schiabile Hochfügen, Hochzillertal și Spieljoch, „primastațiune din Zillertal“ vă așteaptă cu 47 de instalații de transport, pârtii infinit de lungi și perfectpreparate,atât pentru începători, cât și pentru avansați – cu alte cuvinte condiții excelentepentru practicarea sporturilorde iarnă.

În plus, din decembrie 2015 pe vârful Spieljoch a intrat în funcțiune telecabinapanoramică pentru 8 persoane Geols care duce până în zona străzii Hochfügen. Astfel, distanța până lapârtii este mai mică, iar distracția pe pârtii mai mare!

Detalii aici >>

Zăpadă pulver în Zillertal de la 459 EUR de persoană

Servicii incluse:

 • 7 nopți la categoria aleasă
 • Zillertaler Superskipass pentru 6 zile, incl. acces pe ghețar
 • 1x 2 ore intrare la complexul termal Zillertal, Fügen
 • utilizarea mijloacelor de transport în comun spre și din stațiuni

Detalii despre ofertă>>

 Ski)Hit Osttirol – Tirolul de Est

SKI)HIT Osttirol – distracție la schi în familie

Cartela Ski)Hit Osttirol este valabilă în 8 regiuni de schi din sudul Austriei: Großglockner Resort Kals-Matrei, Huchpustertal, St.Jakob im Defereggenthal, ghețarul Mölltal & Ankogel.

Pentru copiii sub 6 ani urcarea cu telegondola sau teleschiul este gratuită, copiii și tinerii între 6-18 ani se bucură de o reducere de 50%.

Pentru un concediu la schilipsit de griji recomandăm hotelul și cabanele luxoase ale complexuluiGradonna****S Mountain Resort Châlets & Hotel. „Ski in-Ski out“ estemotto-ul pentru acest hotel****S, cu 41 de cabane situate chiar lângăcoborârea Großglockner Resort Kals-Matrei.Hotelul dispune de o zonă SPA de peste 3000mp și oferă serviciide îngrijire copii de 12 ore pe zi.

Ski in – Ski out cu cazare chiar lângă pârtiede la 595 EUR de persoană

Servicii incluse:

 • 3 nopţi cazare în cameră dublă
 • acces la SPA, saune şi piscină
 • skipass pentru 2 zile pentru regiunea Großglockner Resort-Kals-Matrei
 • 1 x prânz la restaurantul Adlerlounge
 • 1x snow crystal peeling
 • 3x yoga pentru doamne
 • 3 x saună alpină cu băi “Kneipp”

Detalii despre ofertă>>

Zillertal

Serfaus, Familienbahn Gampen

St. Anton am Arlberg

IceQ_Sunset_(c) Ötztal Tourismus_Rudi Wyhlidal-9228

Gradonna - 1494 FIN

Gradonna - 1483 FIN

Comments

comments

Lasă un răspuns