Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Paltoane, jachete sau veste cu blană? Ce haine bărbaţi te reprezintă?

Paltoane, jachete sau veste cu blană? Ce haine bărbaţi te reprezintă?

haine barbati

Stilul tău este unic. Te îmbraci de fiecare dată aşa cum simţi. Acest lucru este întotdeauna apreciat şi observat.

Pentru a avea o garderobă care să te reprezinte, trebuie să alegi piesele vestimentare care să te încânte, care să te atragă. Le poţi combina în multiple feluri, pentru a obţine imaginea dorită. Pentru haine barbati de calitate, care să se potrivească stilului tău, poţi accesa site-ul Answear.ro. Aici vei găsi haine pentru toata lumea, și pentru de doamne, și pentru barbați. Ai selecții riguroase de haine frumoase, cu design deosebit.

Pentru a vedea, recomandările pentru doamne, poţi accesa link-ul următor: https://answear.ro/k/femei/imbracaminte.

Revenind la ținutele masculine, iată câteva tipuri de articole bărbătești care te pot ajuta să îţi defineşti stilul:

Paltoane

Dacă preferi paltoanele în anotimpul rece sau cel de trecere, atunci poţi avea un stil elegant sau casual elegant. Poţi să cumperi un palton negru, clasic, cu linii simple şi bine definite, sau unul cu linii neobişnuite. Astfel, vei putea alege care este direcţia ta preferată. Dacă te atrage un palton clasic, atunci poţi să îl asortezi cu un costum, cu pantofi înalţi sau cu ghete elegante. Dacă preferi un palton cu accesorii deosebite, cu materiale sau croieli atipice, atunci preferi un stil contemporan, modern sau casual.

Jachete de primăvară şi toamnă

Jachetele sunt piese de bază pentru garderobă fiecărui bărbat. Ele fac trecerea dintre anotimpul rece şi cald şi poţi alege să le cumperi într-o multitudine de culori şi stiluri. Ele pot avea materiale mai elegante sau sport, iar croiala lor reflectă acest lucru. Pot uneori să fie vătuite, dar nu vor avea acceaşi grosime precum o geacă specială de iarnă.

Veste cu blană

Vestele cu blană sunt accesorii non-conformiste, moderne, potrivite pentru tine dacă preferi să ieşi în evidenţă din punct de vedere vestimentar. Ele pot să aibă lungimi diferite, precum şi volum mai mic sau mai mare. În funcţie de stilul tău, le poţi asorta cu pantaloni deosebiţi sau cu ghete masive. Pe lângă blăniţă, ele pot avea şi accesorii sau buzunare care ies în evidenţă.

Geci groase de iarnă

O geacă groasă de iarnă este nelipsită din orice garderobă. Ea are un dublu rol: estetic şi pur funcţional. Este bine să acorzi atenţie stilului pe care îl alegi pentru că el te ajută să te defineşti din punct de vedere vestimentar. Aşadar, poţi alege o geacă simplă neagră pe care o poţi asorta la orice tip de îmbrăcăminte. Dacă preferi un stil sport, atunci poţi cumpăra o geacă roşie, albastră, albă, cu dungi sau alte elemente care să se asorteze unui asemenea stil de îmbrăcăminte.

Geacă lungă

O geacă lungă este potrivită pentru tine dacă preferi un stil modern, non-conformist. Aceste geci sunt din materiale diferite şi poţi alege ceea ce te defineşte. Culorile sunt de asemenea importante pentru a te pune în valoare. Poţi alege o asemenea geacă army sau verde închis, precum şi în varianta clasică negră.

Stilul ţi-l poţi defini în funcţie de dorinţele tale şi de ceea ce doreşti să exprimi. Stilul nu are vârstă!

 

Sursă: Agenția SeoPower

Sursă foto: freepik.com

Comments

comments

One thought on “Paltoane, jachete sau veste cu blană? Ce haine bărbaţi te reprezintă?

Lasă un răspuns