Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Pantaloni pentru femei: 5 sfaturi care să te ajută să faci cele mai bune alegeri

Pantaloni pentru femei: 5 sfaturi care să te ajută să faci cele mai bune alegeri

pantaloni femei

Fără doar şi poate, pantalonii sunt articole de îmbrăcăminte populare. Toate femeile îi apreciază, drept dovadă, nu există o garderobă completă fără cel puţin o pereche de pantaloni.

Dacă citeşti în continuare, cu siguranţă eşti în căutarea pantalonilor perfecţi! Ştim că această sarcină este delicată, aşa că suntem alături de tine pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere. Vei descoperi câteva sfaturi utile, dar şi recomandările Bolf, partenerul pe care îl apreciezi. Iată care sunt aspectele pe care trebuie să le urmăreşti pentru a intra în posesia pantalonilor perfecţi.

Unde îi porţi?

Prima şi cea mai importantă întrebare la care trebuie să îţi răspunzi este simplă: unde porţi pantalonii? Îi porţi la cursuri, seminarii şi la serviciu? Trebuie să te orientezi către tipurile adecvate. După cum ştii, trebuie să fie confortabili, să aibă cromatică cuminte şi să nu fie accesorizati. În afară de pantalonii din bumbac drepţi te poţi orienta către blugi skinny sau colanţi. Dacă vrei să fii sigură că sunt perfecți alege culori sigure: negru, bleumarin sau gri. Îi poţi asocia oricând cu o rochie tip cămașă, cămașă simplă sau pulover din caşmir şi pune în valoare în outfituri formale.

Vrei pantaloni pentru timp liber? Perfect! Bolf.ro îţi oferă o varietate mare se soluţii. De la pantaloni de trening potriviţi pentru orice activitate relaxantă, la colanţi şi pantaloni cargo care te ajută să creezi ţinute casual sport originale. Pune imaginaţia la treabă, combină-i cu pulovere, tricouri sau cu sacouri sport şi vei avea ţinute urbane demne de podiumurile festive.

Care este stilul tău?

Stilul este important. Dacă eşti o tipă care se regăseşte în pantofi sport şi jeanşi, tipul țigaretă cu greu te va ajuta să obţii ținutele pe care să le apreciezi. Pe de altă parte dacă eşti o tipă sofisticată, cu greu te vei regăsi în tenişi şi pantaloni de trening. Sigur vei purta aceste articole cu precădere în sesiunile de antrenament. Bolf este partenerul care a făcut o selecţie riguroasă a articolelor urbane, aşa că ai variante multe din care să alegi.

Ţine seama de dimensiuni

Dimensiunea contează dacă vrei te bucuri de avantajele pantalonilor, dar şi de confort ridicat. Pentru a reuși să faci aprecierile corecte în categoria dedicată vei descoperi o serie de repere.  Nu achiziţiona pantaloni cu o dimensiune mai mică cu gândul că vei slăbi, nici pantaloni mai mari dacă vrei să îţi rotunjeşti formele. Alege dimensiunile care ţi se potrivesc, astfel vei beneficia de maximum de confort.

Alege soluţiile Bolf versatile

Cum am menţionat, am ales un partener de încredere, aşa că în categoriile dedicate găseşti o varietate mare de soluţii. Ai mai aproape pantaloni de trening, pantaloni cargo, pantaloni jogger, pantaloni de sky, colanţi şi blugi, variaţi ca design, aspect și cromatică.

Alege texturi şi fibre  adecvate activităţilor

Confort ridicat îndeamnă plăcere resimţită în timpul activităţilor pe care le realizezi. Este indicat să alegi pantaloni din fibre naturale care sunt prietenoși cu pielea şi care au proprietăţi deosebite. Asocierile de fibre conferă rezistență, însă fibrele sintetice, special gândite se comportă foarte bine în timpul activităţilor intense.

 

Ai descoperit cum să selectezi pantalonii perfecţi? Care sunt cele mai bune variante pentru tine?

 

Sursă: SeoPower

Sursă foto: Freepik.com

Comments

comments

Lasă un răspuns