Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Pantofii care iti schimba viata

Pantofii care iti schimba viata

Orice femeie dependentă de pantofi cunoaşte toate modurile extraordinare în care aceştia îţi schimbă viaţa. Când ai pus ochii pe perechea perfectă, treaba devine serioasă. Scepticii pot râde cât de mult  vor, dar tu ştii adevărul- fie că sunt roşii sau purpurii, stiletto sau kitten, din piele sau piele de căprioară, noi îi vom purta, şi ne vor face să ne simţim ca şi cum am fi o combinaţie între un supererou şi un supermodel.

Mă bazez pe puterea ta de înţelegere specific feminină când îţi spun că vei fi de acord cu mine în timp ce vei citi aceste moduri extraordinare în care pantofii  îţi pot schimba viaţa.

1. Pantofii care te ajută în carieră

Este un fenomen straniu, dar unii pantofi chiar îţi influenţează încrederea, mai ales atunci când este vorba de muncă- te fac să simţi eşti puternică, profesionistă, şi că ai control deplin asupra a ceea ce se întâmplă în viaţa ta. Da, efectul tocului asupra carierei este doar unul dintre modurile în care pantofii îţi pot schimbă viaţa.

Citeste si: Cum poti face pantofii cu toc mai confortabili

2. Pantofii care invită la distracţie

Un alt efect al tocurilor pe care l-am descoperit este acela al pantofilor care invită la distracţie. Pantofii cu toc înalt viu coloraţi din cutie, sunt noi şi strălucitori şi îţi spun că vei avea o noapte distractivă, iar dimineaţa o povesterie haioasă de spus. Pune-i şi uită-te în oglindă. Woah! Până la urmă pare că te vei distra.

3. Pantofii care îţi relaxează picioarele

În timp ce nu au puterea sau eleganţa verilor lor, pantofii cu toc, balerinii şi papucii pot avea un efect minunat asupra vieţii tale. Faptul că sunt plaţi înseamnă că nu te vor durea picioarele toată ziua. Mai presus de toate, ne ajută să ne relaxăm- dacă îţi pui o pereche de balerini înseamnă că vrei să relaxezi şi să uiţi de problemele de zi cu zi.

Citeste si: Cum iti alegi pantofii cand esti insarcinata

4. Pantofii care te ţin în formă

În regulă, recunosc, adidaşii nu sunt cea mai bună alegere. Dar adidaşii ţi se potrivesc. Îţi protejează piciorele, iar o pereche de calitate te poate face să ieşi şi să te antrenezi, un alt mod de a-ţi îmbunătăţii sănătatea şi fericirea!

5. Pantofii care te fac să fii cine vrei tu să fii

Unul din modurile în care pantofii îţi schimbă viaţa este acela de a te lăsa să fii oricine vrei tu să fii. Ştiu că am vorbit despre pantofii care îţi ajută cariera şi cei care invită la distracţie, dar acum situaţia este puţin diferită. Pantofii permit femeilor mature să se joace de-a îmbrăcatul- vrei să fii asemeni unei fete swing a anilor 50? Pune-ţi acei pantofi Mary-Jane roşii şi treci la treabă! Poartă acele cizme de cowboy fără frică! Fie că vrei să ieşi în evidenţă ca fană heavy-metal, cu ajutorul ghetelor, sau vrei să fii la modă purtând o pereche de balerini, pantofii pot rezolva problema!

Citeste si: Ce spune incaltamintea ta despre tine

Pantofii sunt buni pentru că ne permit să ne distrăm şi să adăugăm puţin stil şi entuziasm vieţii noastre de zi cu zi, şi cui nu-i place asta? Uită de diamante, pantofii sunt cei mai buni prieteni ai unei fete!

Care este perechea ta de pantofi preferată?  Ţi-au schimbat viaţa?  

 

Comments

comments

Lasă un răspuns