Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Plaja e doar a ta!

Plaja e doar a ta!

Sarongul bun la toate

E sambata dimineata si inca te mai resimti dupa cheful de la inceputul weekend-ului? Cine spune ca nu mai poti fi cea mai sexy de pe plaja!? Pune deoparte pantalonii largi si tricourile lalii in favoarea sarongului. Impatureste-l in doua, leaga-l in jurul taliei si lasa-l sa atarne lenes pe coapse. Ochelarii de ultima moda iti vor desavarsi aspectul ispititor atunci cand te plimbi „dezinteresata” pe malul apei.

Off, copilarie…

De ce era plaja un taram atat de ravnit pe vremea cand erai de-o schioapa? Pentru ca aveai la dispozitie galetusele, apa si prieteniile facute in mai putin de 5 minute. Cu exceptia ultimei imprejurari, nimic nu s-a schimbat. Aduna-ti deci prietenii pentru a va intrece la Olimpiada in Papuci: Tabinet pe Echipe (calificarile) sau Individualul la Castele de Nisip (etapa eliminatorie). Pentru ca nu mai esti fetita cu codite, poti adauga inclusiv pocherul – ca proba nocturna.

Invitata de onoare la propria petrecere

Pune intr-o lada frigorifica sticle mici cu sucuri naturale – din ce fruct crezi tu ca poate atenua toropeala unei zile fierbinti de vara si instaleaza-ti barul personal pe plaja.

  • Ceea ce nu trebuie sa lipseasca din cosuletul de plaja este lotiunea cu factor de protectie cel putin 8, daca ai pielea mai inchisa la culoare, sau 12, daca pielea ta e foarte alba.

In cazul in care partenerul de bronz solicita un stimulent bahic, strecoara o sticla de Campari sau alt alcool mai domol si lasa-ti imaginatia sa zburde. Pentru inceput, „indupleca” o parte Campari cu trei parti suc de portocale. Simtul raspunderii ar trebui sa-si faca datoria de aici incolo!

„Va mai putem servi cu ceva?”

Te poti bucura de rasfatul specific hotelurilor de 5 stele, chiar de stai la cort! Umbrela de soare – sub care iti stau la dispozitie iubitul personal si uleiul de masaj – este un ideal punct de pornire in jocul de-a „room-service” cu masaj inclus.

Va trebui insistat pe mai ales pe umeri si pe fese, acestea fiind locurile unde te-a ars soarele cel mai mult, nu? Dupa un asemenea tratament de relaxare, ar fi elegant din partea ta sa-i intorci serviciul. Citeste urmatorul punct pentru sugestii!

Asfintitul se serveste in doi

Dupa doua zile in care ai petrecut constant, nu exista o cale mai buna de a incheia weekend-ul decat impreuna cu partenerul tau. Ia-l de manuta si rezervati-va un loc pe dig. Daca celelalte cupluri asemenea voua se afla la o distanta regulamentara, va puteti bucura de privelistea oferita de asfintit cum stiti mai bine…

Comments

comments

Lasă un răspuns