Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Călătorii > Poiana Brașov – locul 1 în preferințele românilor și în 2020

Poiana Brașov – locul 1 în preferințele românilor și în 2020

Ți-ai stabilit noile rezoluții pentru 2020? Ce ai trecut pe listă? Vacanțe revigorante? Mai mult răsfăț? Sport? Timp pentru sine? Și dacă le-ai bifa pe toate deodată? Noi te încurajăm pe deplin!

Tu faci parte dintre cei peste 62% dintre românii care își petrec vacanța de iarnă în România? Află că suntem peste 2 milioane care alegem stațiunile de munte. Dintre aceștia, 195.000 vin în Brașov și în Poiana Brașov. Oferta de cazare din zonă cuprinde peste 1.600 de hoteluri și unități de cazare. Dintre acestea, 3 dintre ele aparțin ANA Hotels și pun la dispoziția turiștilor 224 de locuri de cazare.

Poiana Brașov rămâne și în 2020 destinația nr. 1 la capitolul stațiuni montane. Explicația e simplă și vine de la Carmina Gal, director ANA Hotels Poiana Brașov: Domeniul schiabil îți oferă 7 pârtii moderne cu diferite grade de dificultate: tot ceea ce îți rămâne este să alegi varianta care și se potrivește. Dacă nu ai curaj să pornești de unul singur pe pârtii, monitorii școlii de schi/ snowboard ANA te așteaptă cu drag, gata în orice moment să îți acorde suportul în startul aventurii tale de iarnă. La școala de schi/snowboard ANA, găsești peste 140 de instructori calificați, iar tradiția si profesionalismul de peste 40 de ani a contribuit la recunoașterea calității de către prestigioase agenții de turism din Marea Britanie.

Mai mult de atât, Poiana Brașov oferă turiștilor multe activități tentante, precum patinoar, pârtii de săniuș, zone de echitație și diferite zone de relaxare/spa. Deci, aici poți beneficia de o escapadă relaxantă pentru un 2020 de senzație!”

Ei bine, da, Poiana Braşov este și rămâne cea mai modernă şi cea mai mare staţiune de schi din România.  De altfel, stațiunea aflată între masivele montane Postăvaru, Piatra Craiului, Bucegi şi Piatra Mare face parte dintr-un top al celor mai bune staţiuni din Europa de Sud-Est.

Ce presupune însă o vacanță de ski în Poiana Brașov? Dorința de răsfaț și un buget structurat pe cazare, sporturi de iarnă, spa și mâncare. Dacă vrei să schiezi o zi întreagă fără limite în Poiană, atunci un ski pass te costă 150 lei. Nu ai echipament? Nicio problemă. Îl poți închiria pentru o zi cu 50 – 100 de lei, iar o lecție privată de placă sau ski costă 120 de lei pe oră.

Pachetele de cazare sunt gândite atât pentru familii, dar si pentru îndrăgostiții de munte. La ANA Hotels, plătești pentru o ”Escapadă de iarnă” de la 178 de euro/persoană şi beneficiezi de 2 zile de schi fără limite, cazare la hotel de 4 stele, ski pass nelimitat, acces la SPA și mâncare delicioasă. Dacă vrei mai mult, atunci poți opta pentru pachetul ”Schi în doi”, cazare cu demipensiune la hotel de 4 stele pentru 2 persoane, echipament complet de schi, ski pass nelimitat pentru 3 zile, curs privat de schi si acces la SPA.

Cum îți sună? La început de 2020, alegi să îți pui în practică noile rezoluții de a te răsfăța mai mult și de a face mai mult sport în Poiana Brașov?

Află mai multe despre pachetele Ana Hotels pe https://www.anahotels.ro/en/exclusive-offers.html.

 

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns