Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Călătorii > TIPS AND TRICKS. Organizează luna de miere perfectă pentru tine și jumătatea ta

TIPS AND TRICKS. Organizează luna de miere perfectă pentru tine și jumătatea ta

Nunta este un eveniment minunat din viața a doi tineri îndrăgostiți, pentru că simbolizează împlinirea iubirii lor, alături de familie și cei dragi. Insă după nuntă, urmează una dintre cele mai frumoase călătorii din viața proaspeților căsătoriți: LUNA DE MIERE. Dacă amândoi vă ocupați de acest sejur romantic, noi vă oferim cele mai bune sfaturi organizatorice, pentru că nimic nu se compară cu o vacanță de vis, alături de persoana iubită.

Totul trebuie să iasă perfect, până la cel mai mic detaliu, așa că vom vorbi mai jos despre hotelul în care trebuie să stați, stațiunea aleasă, importanța operatorului turistic și lucrurile frumoase pe care le puteți face acolo. Să nu ne mai lungim atât cu vorba și hai să facem împreună primii pași pentru organizarea lunii voastre de miere:

Destinația

Nimic nu se compară cu o priveliște absolut superbă a mării, atunci când deschizi larg usile balconului vostru, dintr-un hotel de lux ce vă este casă, pentru acest sejur. Acolo unde este cald și soare, iubirea se trăiește cu o intensitate de nedescris, mai ales pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Egiptul îi așteaptă și în acest an pe toți cei care vor să se simte bine, la malul Mării Roșii. Nimic nu se compară cu o vacanta in statiunea El Gouna, un arhipelag-minune, creat de mână omului. Exotismul acestui loc, apa de un albastru perfect și serviciile de 5 stele vă așteaptă cu drag, în luna de miere perfectă.

Unde veți locui

Cu cât mai aproape de briza racoroasă a mării, cu atât mai bine. Seara, după o masă copioasă la restaurantul hotelului vostru de lux, nimic nu se compară cu o siesta în hamac, privind amândoi la apa azurie de la doar câțiva metri de voi. Dacă alegeți una dintre stațiunile de la malul mării, pe care Egiptul le pune la dispoziție, vă veți bucura de hoteluri de lux, dotate cu absolut tot ce aveți nevoie: piscine interioare și exterioare, centre SPA, restaurante cu mările bucătarii ale lumii și chiar apartamente de lux pentru celebrarea lunii de miere, așa cum se cuvine.

Operatorul turistic

Dacă vrei să te bucuri, alături de jumătatea ta, de o lună de miere ca în povești, trebuie să vă bazați pe un tour operator experimentat, ce va poate oferi soluția perfectă pentru vacanța voastră. Atât oferte early booking, cât și pachete speciale, exact asa cum doriți, vă așteaptă pe net. Șimplu și rapid, voi vă rezervați din timp camera într-unul dintre hotelurile de lux de pe litoralul Egiptului, din minunata Creta, sau din stațiunile pline de viață ale Turciei, iar de restul se ocupă tour operatorul vostru.

Vă dorim Casă de Piatră și o lună de miere așa cum ați visat-o mereu. Vreme caldă, stațiuni pline de oameni frumosi și localnici primitori, hoteluri de lux, în care să vă simtiți răsfățati și iubiți. Nu trebuie decât să alegeți împreună destinația și tour operatorul, pentru că dacă sunteți inspirați să alegi mixul perfect dintre cele două, sejurul va fi unul cu adevărat memorabil. Așa că grăbiți-vă să faceți de pe acum acest pas, pentru că acest an este numai al vostru!

Sursa foto: pixabay.com
Sursa: Agentia Digital workforce

 

Comments

comments

Lasă un răspuns