Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Trei gesturi speciale de Sarbatori

Trei gesturi speciale de Sarbatori

 

In perioada Sarbatorilor facem aproape aceleasi lucruri: mergem in vacanta, mai lunga sau mai scurta, sau stam acasa si mancam mult, sau mergem la prieteni unde iar mancam mult, sau ne cheltuim economiile la cumparaturi si ne rasfatam, ori stam acasa si ne uitam la filme. Include in programul acesta foarte „aglomerat” si trei gesturi speciale de Sarbatori care te vor incarca de energie pozitiva si-ti vor imbunatati imaginea despre propria ta persoana.

O schimbare radicala de planuri in ultimul moment. Sa faci ceva nobil pentru altii nu trebuie sa insemne neaparat sa iti compromiti propria distractie. Doar o mica schimbare in planuri si ar putea avea un rezultat fericit. De exemplu ti-ai putea invita la perterecere, sau in vacanta si matusa batrana si singura pe care o feliciti formal de Sarbatori. Fa gestul complet. Du-te la ea acasa, ia-o pe sus, gazduieste-o la tine si implic-o, cu calm si drag, in tot ceea ce inseamna Sarbatoare, petrecere si distractie.

Pregateste cate un cadou mic pentru colegii din parc ai copilului tau. O jucarie mica, prajituri facute de tine sau hainute. Eventual fa-le cate o caciula si un fular tricotat. Gestul este simplu si emotionant si pentru tine si pentru cei din jur si indeamna la bine. Secretul este ca ceea ce dai sa fie facut de tine. Macar prajitura…  Sau fa un vagon de clatite si un munte de gogosi si du-le la o casa de copii sau la un azil de batrani.

Ofera-te voluntar pentru cauze, unitati alimentare de distributie, donatii, celebrari anuale. Sau lucreaza in schimbul altcuiva de sarbatori. Alege pe cineva care are familie si copii sau care are cu adevarat nevoie de ajutor. Sau dedica o zi de vacanta pentru a lucra in locul cuiva care nu a avut vacanta si da-i posibilitatea sa se relaxeze cu familia sa. Este cel mai bun si mai satisfacator mod de a sarbatori. Generozitatea este tonica si stimulativa.

Un gest mic, generos nu ramane niciodata fara efecte. Nu ma crezi, vezi filmul de mai jos.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns