Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Un nou vehicul urban: trotineta

Un nou vehicul urban: trotineta

Cu o pornire de 3 lei și 0.60 lei pe minut te poți deplasa în București cu trotinetă electrică Lime. Ai nevoie e o aplicație, pe care o poți descărca gratuit, un card și o cască de protecție, pentru că Academia Lime pune accentul pe responsabilitatea în trafic. Și pentru că poți circula cu ele și pe carosabil, trebuie să ai vârsta peste 18 ani. Siguranța utilizatorilor și protejarea mediului înconjurător sunt principalele priorități pentru Lime.

Câștigi timp

„Asemenea altor capitale europene, Bucureștiul suferă din cauza unor probleme fundamentale: traficul supraaglomerat, poluarea, lipsa locurilor de parcare. Însă, transportul din București trece printr-o transformare majoră şi trotinetele electrice devin o alternativă importantă pentru călătoriile pe distanțe scurte şi lungi. Cu o puternică orientare spre comunitate, Lime îşi propune să facă eforturi pentru a-i ajuta pe bucureșteni să rezolve multe dintre principalele probleme de mobilitate cu care se confruntă, oferindu-le noi modalități de a se bucura de viaţa urbană în timp ce se deplasează într-un mod sigur și inovator.”, spune Luca Mateescu, Operational Manager Lime România

Unde găsești aceste trotinete?

Oriunde în oraș, în zona verde! După descărcarea aplicație vei putea vizualiza cea mai apropiata trotineta și o poți rezerva.Trebuie să fii atent doar să alegi o trotinetă cu o baterie încărcată. Mergi unde ai nevoie cu ea și o lași la destinație (obligatoriu într-o zonă verde).

Comments

comments

Lasă un răspuns