Esti aici
Femeia.ro > Modă > 12 combinatii de culori pentru primavara-vara

12 combinatii de culori pentru primavara-vara

Afară e primăvară, iar acest lucru înseamnă că a sosit timpul să ne gândim la imaginea noastră pentru sezonul care vine. Iată 12 combinaţii de culori pentru haine ideale în această primăvară-vară.

combinatii de culori (4)

Galben intens – Este culoarea ideală pentru primăvară. Este energizantă te scoate în evidență și este foarte ușor de combinat. Galben poate să fie culoare de accent pentru ținuita ta (o poșetă, pantofii) sau poate să fie piesa centrală: partesiul sau sacoul. Galbenul intens se combină perfect cu alb, negru, tonuri suave de mov și verde.combinatii de culori (5)

Bej şi negru – sunt una din combinațiile de bază pentru această primăvară. Indiferent de stil doar această combinație de culori va da un aer elegant ținutei tale. Adaugă la o ținută unde predomină bej și negru tonuri dulci de roșu sau albatru tare pentru a pigmenta ținuta.

Roşu şi alb – este o combinație clasică dar mereu actuală. Merg împreună toate tonurile de alb și toate cele de roșu. Nu omite combinția dintre culorile tari de roșu cu alb strălucitor, dar nici pe cele dulci de roșu moale, pudrat alături de un alb-crem sau alb-fildeș pentru o ținută romantică.

combinatii de culori (2)Marshala şi negru – sunt o asociere care merge bine, fară nici un fel de alte combinații. În ăsura în care s epoate alege materiale cu modele și imprimeuri încele două culori și rămâi doar pe cele două culori, fără nici un fel de alte accente de culoare. Este o combinație foarte stilată și reușită care te va scoate în evidență. Combină pielea neagră cu materiale fine, cu imprimeu.

Albastru şi verde – La fel ca alb și roșu este o combinație clasică pentru primăvară-vară. Poți merge pe tonuri tari sau pudrate. Secretul pentru o ținută reușită este să combini mereu culori din aceiași gamă de intensitate cromatică (tari sau dulci, pastelate)

combinatii de culori (3)Roz şi albastru – Este una din combinațiile răsfățate ale sezonului, foarte elegantă și foarte vizibilă. Poți alterna culorile tari cu cele moi, le poți combina în orice fel vrei. Această combinație este foarte bună pentru ținuite relaxante , comode. Pentru un plus de eleganță adaugă gri în această combinație clasică și efectul o să fie unul de prințesă.

Roz şi galben – Este o combinație de forță, îndrazneață și cuceritoare. Merge foarte bine dimineața, pentru ținute simple, comode dar și pentru ținute speciale, de seară care te vor scoate în evidență.

Roz-mentă – este o asociere dulce, caldă și foarte convenabilă primăvara. Combinația poate varia prin alegera unor materiale cu texturi diferite care să crescă diferența dintre culori. Oricum este o asociere remarcabilă care te va face… remarcată!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

One thought on “12 combinatii de culori pentru primavara-vara

Lasă un răspuns