Esti aici
Femeia.ro > Modă > 5 cele mai practice piese vestimentare pentru iarnă. Nu-ți va mai trebui nimic altceva

5 cele mai practice piese vestimentare pentru iarnă. Nu-ți va mai trebui nimic altceva

Sezonul rece ne cere tuturor să ne echipăm garderoba cu niște piese călduroase și practice. Noi îți spunem care sunt singurele de care ai nevoie iarna asta.

Odată cu venirea iernii, garderoba noastră are nevoie de o înnoire. Ca să nu sfârșești prin a cumpăra piese vestimentare care nu vor fi purtate niciodată și să investeți în lucruri cu adevărat folositoare în sezonul rece, noi îți arătăm care sunt piesele indispensabile. Îți țin de cald, sunt comode, pot fi purtate în orice împrejurare și sunt inclusiv niște idei excelente pentru cadoul de Crăciun.

  • Indispensabil și de bază în timpul iernii

Începem cu cea mai importantă piesă din garderoba ta în timpul iernii – haina de exterior. Dacă vrei ceva cu adevărat comod, te sfătuim să alegi o haină groasă, dar care să nu fie grea și voluminoasă. Aruncă o privire printre aceste paltoane de damă și vei descoperi că hainele de iarnă pot fi călduroase, dar și elegante și comode.

Mai mult decât atât, iarna orice femeie are mici dificultăți în a asorta haina de exterior cu ținuta aleasă. O geacă groasă nu se potrivește foarte bine cu o rochie, de pildă. Așa cum vezi, însă, printre hainele de mai sus, prețurile îți permit să-ți dotezi garderoba cu două haine – una elegantă și una casual.

  • Alege puloverele descheiate în detrimentul celor clasice

Puloverele groase sunt uneori prea călduroase pentru interior. Nu alege piese doar gândindu-te la temperaturile de exterior. Dacă îmbraci un pulover foarte gros, probabil îți va fi bine afară, însă odată ce vei ajunge la serviciu, de exemplu, ți se va face foarte cald. Tocmai de aceea, o idee mai practică este să alegi pulovere descheiate, pe care să le poți da jos dacă ți se face prea cald. Poartă-le cu cămăși sau bluze mai subțiri, vei vedea că este o ținută foarte practică.

  • Helanca, practică iarna și foarte populară sezonul acesta

Bluzele tip helancă au revenit în trenduri, fapt care nu poate decât să ne bucure. Este una dintre cele mai călduroase și practice bluze. Achiziționează-ți câteva în culorile pe care le porți de obicei și, desigur, una neagră și una albă. Le poți purta sub puloverul de care îți vorbeam mai sus, sub un sacou sau cu o vestă călduroasă. Sunt comode, ușor de asortat și combinat cu orice altă piesă vestimentară și nu ar trebui să-ți lipseacă din dulap.

  • Un șal tip pătură, cel mai util accesoriu în timpul iernii

Anul acesta sunt foarte populare șalurile de mari dimensiuni, tip pătură. Călduroase și pufoase, sunt o adevărată comoară în timpul iernii. Le poți purta, desigur, pe post de fular, dar sunt de mare folos și în interior, atunci când te cuprinde frigul și vrei să te încălzești repede. Arată ca niște adevărate pături mai mici, dar asta nu trebuie să te împiedice să le porți în orice combinație.

În cazul în care ți se par prea mari și nu știi cum să le porți, mai jos găsești un clip cu diverse stiluri în care îl poți asorta. Urmărește-l și te vei convinge cât este de practic acest accesoriu:

  • Ghetele călduroase, care nu alunecă și în care nu intră umezeala

Ghetele de iarnă perfecte nu sunt ușor de găsit, dar trebuie să le cauți. Ține cont de trei criterii definitorii – să fie îmblănite, să nu alunece și să fie impermeabile. Poți fi foarte bine îmbrăcată, cu haine foarte călduroase, dacă nu ai o pereche de ghete sau cizme călduroase, cu siguranță te va paște o răceală.

 

 

Sursa foto: Shutterstock   

Comments

comments

Lasă un răspuns