Esti aici
Femeia.ro > Modă > 5 moduri in care poti obtine rapid o rochie de mireasa mai ieftina

5 moduri in care poti obtine rapid o rochie de mireasa mai ieftina

– Cumpara o rochie pe care firma respectiva a prezentat-o la expozitii si o are in showroom.

In timp ce majoritatea mireselor isi comanda rochia, tu s-ar putea sa ai norocul sa te potrivesti cu una aflata deja in magazin, pentru care poti obtine pana la 50% discount.

Viziteaza toate magazinele care iti plac, sa vezi de unde „sare iepurele”.

– Poarta rochia de mireasa a mamei tale: cu siguranta o sa o faci fericita! Ajusteaz-o pe ici, pe colo, si mandreste-te cu ea la toata lumea.

Mama ta va fi incantata, iar [bugetul][1] tau va rasufla usurat. Sau incearca rochia purtata de prietena ta cea mai buna care s-a maritat deja si are aceleasi masuri si gusturi. Poate si aceeasi bafta.

– Esti talentata la design si ti-ai facut tot felul de lucruri la masina de cusut inca de cand erai mica? A venit momentul sa-ti dovedesti talentul fata de toti cei dragi. Uimeste-i cu o rochie croita si cusuta de tine. Modele, inspiratie si tipare o sa gasesti destule (vezi si [colectiile Miresici.ro][2]). Iar daca ai o prietena cu degete vrajite, roag-o sa te ajute.

– Comanda-ti de pe eBay o rochie din China sau Hong Kong. In loc de 1.000 de euro, o sa platesti 50 plus taxele de transport. Chinezii stiu sa faca trenuri mai bine decat nemtii – crezi ca n-o sa se descurce ei cu rochia ta?

– Aranjeaza cu o prietena care s-a maritat recent sa-ti vanda rochia ei. Daca aveti aceleasi gusturi, totul o sa te coste mult mai putin decat daca iei o rochie din magazin. Chiar daca ai de facut ceva modificari la ea, cheltuielile vor fi infime.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-calculezi-bugetul-nuntii-in-mod-eficient
[2]: https://www.miresici.ro/sectiuni/colectii

Comments

comments

Lasă un răspuns