Esti aici
Femeia.ro > Modă > 5 piese vestimentare pe care trebuie să le ai neapărat în garderobă

5 piese vestimentare pe care trebuie să le ai neapărat în garderobă

piese vestimentare must have

A fi femeie nu este ușor, iar tu știi asta cel mai bine. Pe lângă toate responsabilitățile pe care le ai, lumea se așteaptă de la tine să fii mereu bine îmbrăcată, aranjată și tot timpul în control. Iar astea nu sunt treburi ușoare.

Hainele sunt oglinda fiecăruia, așa că, pe lângă alte criterii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem să le purtăm, cel mai important este acela de a ne reflecta personalitatea. Dacă, de exemplu, ești o persoană casual, îți va fi mai greu să te adaptezi la ocaziile în care trebuie să porți tocuri. Și viceversa.

Azi vrem să venim în ajutorul tău și să îți spunem care sunt piesele vestimentare pe care trebuie să le ai neapărat în garderobă, de care vei avea nevoie cel puțin cu o ocazie în viață și care să se potrivească indiferent de stilul pe care îl adopți de obicei. Asta pentru că există haine de damă  care sunt atât de versatile încât pot fi purtate la orice vârstă și la ocazii diferite. Însă sunt genul de haine care se demodează cu greu și astfel pot fi lăsate moștenire de la mamă la fiică. Ce sentiment frumos e acela când vezi că fiica sau chiar nepoata ta poartă o haină pe care ai avut-o la suflet cândva. Dar asta înseamnă și să investești în lucruri de calitate, care vor dăinui peste ani.

Haide să vedem, așadar, care sunt acele haine pe care este musai să le ai în garderobă pentru a-ți fi de folos de-a lungul anului.

1. Jeanșii

Da, trebuie să recunoaștem cu mâna pe inimă că jeanșii ar trebui să fie nelipsiți din garderobă. Versatilitatea lor îi face să fie potriviți atât în situații în care trebuie să te îmbraci casual, cât și smart-casual. Diferența o vor face accesoriile și pantofii pe care îi vei încălța. 

Fie că sunt de culoare închisă sau deschisă, pantalonii de blugi sunt un must-have în orice garderobă. Iar noi ne bucurăm enorm când găsim în dulapurile mamelor perechi pe care le putem purta. Pentru că moda revine o dată la câțiva ani, a descoperi piese vestimentare care se potrivesc timpului în dulapul mamei este o plăcere.

2. Sacou

Sacoul este cea de-a doua piesă vestimentară pe care trebuie să o ai neapărat în dulap. Pentru că fie că trebuie să ai o ținută smart-casual sau elegantă, sacoul este cel care te va scoate din anonimat.

Alege unul care să se potrivească personalității tale, iar cu ajutorul accesoriilor vei putea jongla din nou cu tipul ținutei. Adaugă o pereche de botine sau pantofi cu toc, iar aceasta va deveni una elegantă. Adaugă o pereche de teniși sau bocanci, iar ținuta se va transforma în una smart-casual.

3. Camașa

Asemenea sacoului, și cămașa este piesa de vestimentație pe care trebuie să o ai neapărat în dulap. Te va ajuta și ea să jonglezi cu ținutele în funcție de accesoriile pe care le alegi.

Să spunem că jobul îți cere o ținută elegantă, iar atunci îi vei adăuga un sacou și o pereche de pantofi cu toc. Iar dacă după job ieși cu prietenii în oraș, poți să înlocuiești pantofii cu o pereche de teniși și voila: ai transformat ținuta de pe timp de zi în una smart-casual, care numai bine se potrivește și pe timp de seară. 

4. Rochia

Da, știm. Am ajuns la al patrulea produs despre care îți povestim azi și concluzia este că toate cele recomandate sunt versatile. Asta pentru că le-am ales în așa fel încât să poată fi purtate cu diverse ocazii și diverse accesorii pentru a se transforma asemeni Cenușăresei. 

Desigur, și rochia intră sub acest incident și poate fi purtată de-a lungul anului. Pentru că iarna, pe timp mai rece, o pereche de ciorapi lungi și groși îți vor fi de foarte mare folos atunci când vei vrea să îmbraci rochia mult iubită. 

5. Fusta

Acest obiect vestimentar este purtat la birou, la o zi de naștere sau la o plimbare în parc. Cu sau fără ciorapi, în funcție de vreme. Cu tocuri sau cu teniși. Depinde doar de tine cum vrei să o asortezi, însă este de nelipsit din dulap. Din piele sau de blugi. Strâmtă sau cloș. Materialul și forma nu sunt atât de importante atâta timp cât se potrivește stilului tău, personalității tale și atâta timp cât te face să te simți bine îmbrăcată cu ea. 

Acestea sunt doar cinci dintre piesele pe care trebuie să le ai neapărat în garderobă. Desigur, mult mai multe pot fi enumerate în liste însă, după părerea noastră, acestea sunt cele mai ușor de asortat și de purtat în mai mult de un singur sezon. 

Combinația letală atunci când vine vorba de outfituri este: stil, brand și culori. Toate acestea îmbinate îți vor da starea de spirit de spirit necesară să faci tot ceea ce ți-ai propus de-a lungul zilei.

A te simți bine cu tine este cel mai important aspect al zilei, așa că fă tot posibilul ca acest lucru să se întâmple! 

 

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns