Esti aici
Femeia.ro > Modă > 6 Motive sa porti inele statement

6 Motive sa porti inele statement

Inelele care exprimă un mesaj sunt perfect adaptabile oricărui stil vestimentar, indiferent de anotimp!

Am făcut o listă cu câteva motive pentru care poţi alege să porţi inele statement.

1. Îţi schimbă aspectul

Dacă ai purtat vreodată bijuterii care ies în evidenţă , ştii bine cât de repede îţi pot schimba aspectul! Cu astfel de bijuterii poţi trece de la zi la noapte, de la îmbrăcată lejer,  pînă la îmbrăcată de

petrecere! În combinaţie cum o brăţară, un inel statement este accesoriul complet pentru orice aspect dorit. Poţi purta astfel de inele singure , pentru un stil simplu!

2. Se potrivesc uşor

Inelele statement sunt uşor de potrivit şi de combinat! Poţi purta aur şi argint în acelaşi timp, sau orice alte culori care formează contrast. Inele cu piatră sunt la fel de frumoase ca şi cele simple! Pune-l în contrast cu hainele pe care le-ai ales, sau invers, pentru puţină joacă. Să nu-ţi fie frică să combini mărimi cu texturi. Dacă eşti o fată îndrăzneaţă, atunci vei înţelege motivul pentru care lumea poartă inele statement!

Citeste si: Metode pentru curatarea bijuteriilor de aur

3. Atrage atenţia asupra mâinilor tale

Inelele statement cu siguranţă vor atrage atenţia asupra mâinilor tale. Când porţ inele statement poartă  pe unghii culori închise şi magnetice, sau deschise şi îndrăzneţe. Ai grijă să îţi faci manichiura înainte să porţi inele statement, pentru că ele, cu siguranţă, vor atrage atenţia asupra unghiilor tale.

4. Ai nevoie de un singur inel care iese statement

Poţi rămâne la un stil simplu care constă într-un singur inel, depinde de stilul şi gustul tău. Vei fi în continuare observată, crede-mă! În orice caz, dacă vrei să fii sufletul petrecerii, fii îndrăzneaţă şi aruncă-ţi 3 sau 4 inele pe degete! Creează un stil echilibrat, purtând un număr decent de bijuterii, pentru a nu arăta prea încărcată.

Citeste si: Mituri despre bijuterii, demontate!

5. Completează-ţi aspectul

Un alt motiv pentru care ar trebui să porţi inele care ies în evidenţă este că îţi completează aspectul. Nişte simple tricouri şi o pereche de blugi capătă mai multă strălucire dacă porţi inele statement!

6. Atribuie stil oricărui stil vestimentar, fără efort

Unul dintre cele mai bune lucruri despre inelele statement este că atribuie stil oricărei ţinute. Celebrităţile le poartă aproape cu orice ocazie, majoritatea revistelor prezintă cel puţin un model care are un astfel de inel, în plus, poţi cumpăra un inel de acest gen din orice magazin.

Citeste si: Un look nou pentru blugii vechi

Tu la ce ţinute porţi inele statement?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns