Esti aici
Femeia.ro > Modă > 6 sfaturi pentru alegerea si ingrijirea unui sutien

6 sfaturi pentru alegerea si ingrijirea unui sutien

85% dintre femei poartă o măsură greşită la sutien. Noi îţi dăm câteva sfaturi ca să îl găseşti şi îngrijeşti pe cel perfect. 

Păzeşte-ţi spatele

De multe ori femeile aleg un sutien cu bandă prea lată. Banda trebuie să fie confortabilă, are grijă de 90% din sprijinul oferit de sutien.

Ia o pauză 

Nu purta acelaşi sutien două zile la rând. Făcând rotaţie între câteva sutiene potrivite într-o săptămână le permiţi acestora să îşi revină la forma iniţială şi le împiedică să se lăbărţeze prea repede.

Citeste si: Cum sa ai sani frumosi la orice varsta

Mânuieşte-le cu grijă 

Se recomandă spălarea sutienelor cu un detergent pentru mătase sau lenjerie. După maxim 5 utilizări ale sutienului potrivit acesta trebuie pus la înmuiat 30 de minute, spălat de mână şi aşezat la uscat.

Trebuie să ştii când să renunţi 

Un sutien potrivit poate avea o durată de viaţă de până la 12 luni. Dar cele purtate de femeile cu o mărime mare se uzează mai repede, deci nu rezistă la fel de mult. Un sutien nu se mai foloseşte dacă devine incomod, se lăbărţează sau se uzează vizibil.

Citeste si: Cum se depisteaza cancerul la san

Cere sfatul unui expert 

Una dintre cele mai mari greşeli este să nu ceri sfatul unui expert şi să faci o probă profesionistă de sutien. Normal ar fi cam de două ori pe an: există schimbări de greutate de-a lungul anului sau în timpul sarcinii, şi toate acestea au un efect asupra mărimii sânilor şi implicit asupra numărului la sutien.

„There’s an app for that” 

Pe lista celor mai puţin atractive chestii pentru care să mergi la shopping, sutienele vin între costumele de baie şi blugi. Plictisitor. Dar în SUA a apărut o metodă prin care cumpăratul de sutiene devine mult mai facil şi mai puţin ciudat: o nouă aplicaţie pentru iPhone care se cheamă ThirdLove (https://itunes.apple.com/us/app/thirdlove/id692635364?mt=8). Aplicaţia îţi poate determina mărimea la sutien prin măsurători (două poze făcute de tine în oglindă) şi la pasul următor poţi cumpăra sutiene pe măsura respectivă; de asemenea sutienele sunt create la o diferenţă de jumătate de măsură între ele, pentru a te asigura că ţi se potrivesc perfect. Dacă iei în calcul şi transportul gratuit şi returnarea gratuită (doar în SUA), experienţa de shopping pentru sutienul potrivit devine una interesantă.

Citeste si: 3 gesturi simple pentru sani frumosi

 

Comments

comments

Lasă un răspuns