Esti aici
Femeia.ro > Modă > 7 greșeli frecvente de evitat atunci când cumpărați pantofi

7 greșeli frecvente de evitat atunci când cumpărați pantofi

cumparat pantofi

Am fost cu toții în această situație, cel puțin o dată în viață: mergem să cumpărăm o pereche de pantofi, încercăm mai multe perechi timp de o oră, le respingem una după alta și în cele din urmă alegem o pereche care arată perfect. Atunci când ne întoarcem acasă și începem să o purtăm, ne dăm seama că suntem condamnați. Pantofii nu se simt și nu arată bine, poate sunt prea strânși sau vă rod.

Nu puteți să le duceți înapoi și să le returnați. E prea tarziu. Sunteți blocat cu o alegere greșită. Acum trebuie să vă descurcați. Dar toate acestea ar fi putut fi evitate. La urma urmei, putem învăța atât din greșelile noastre, cât și din greșelile altora.

Iată care sunt cele mai frecvente greșeli de evitat atunci când cumpărați pantofi.

Cumpărarea încălțămintei incomode:

Când pășiți într-un magazin de pantofi și vă aflați în centrul celor mai sclipitori și superbi pantofi cu toc, vă pierdeți concentrarea. Vă plimbați de la un capăt la altul și vizualizați fiecare pereche fascinantă cu uimire. Acest hipnotism vă cauzează deseori să faceți cumpărături pe care nu le intenționați.

De exemplu, ați intrat în magazin pentru a cumpara o pereche de botine de damă cu toc mic, dar gama vastă de colecții magice de pantofi cu toc vă fac să vă răzgândiți. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac femeile.

Rămâneți întotdeauna hotărâtă și concentrată Nu vă lăsați mintea să rătăcească prea mult. S-ar putea să fiți tentată să cumpărați un pantof mai strălucitor în magazin, dar imediat ce vă întoarceți acasă, vă dați seama de greșeala pe care ați făcut-o.

Cumpărarea unor mărimi greșite:

Aceasta este o altă greșeală obișnuită, pe care o fac 80% cumpărătorii de pantofi. De obicei, oamenii au tendința de a cumpăra perechi cu una sau două mărimi în sus sau în jos, dacă pantoful pe care l-au selectat nu este disponibil în mărimea lor. Femeile cad de obicei pradă unor astfel de capricii mai mult decât bărbații.

Dacă credeți că o pereche de pantofi comodă necesită o mărime mai mare, atunci vă înșelați. În mod similar, dacă credeți că pantofii strânși se vor mări automat, atunci vă înșelați din nou. Este absolut necesar să vă cumpărați propria dimensiune și nu o mărime modificată. Dacă mărimea pantofului nu este disponibilă, mergeți mai departe. Există o mulțime de colecții de pantofi în magazine. Veți găsi cu siguranță o pereche care se potrivește cel mai bine picioarelor și nevoilor dvs.

Achiziționarea de pantofi cu un scop greșit:

Dacă sunteți alergător, jucător de baschet, halterofil sau un jucător sportiv obișnuit, atunci trebuie să cunoașteți estetica pantofului dorit. Nu puteți merge pur și simplu într-un magazin de pantofi și să le cereți pantofi de alergare. Trebuie să vă faceți propriile cercetări. Nu vă bazați pe agentul de vânzări pentru a vă alege pantofii. Sunt vânzători, nu consilieri. Cunoașteți diferența dintre diferitele tipuri de pantofi sport înainte de a cumpăra o pereche. Acest lucru se datorează faptului că pantofii sport speciali gen adidas sunt foarte costisitori și nu pot fi schimbați din nou și din nou. Cereți sfaturi de la un antrenor sau faceți cercetări pe internet. Verificați fiecare brand și caracteristicile sale și apoi faceți o alegere informată.

Încercați doar o pereche:

Când doriți să investiți bani într-o pereche de pantofi, nu vă feriți să încercați câte perechi doriți. Încercați mai mult de 5. Nu puteți lua o decizie până nu simțiți senzația diferitelor pantofi în picioare. Dacă cumpărați pantofi sport, atunci încercați cât mai multe perechi. Cumpărarea unei perechi greșite de pantofi sport poate provoca daune pe termen lung picioarelor și poate duce la accidente sau entorse. Încercați, de asemenea, diferite branduri.

Renunțați la calitate pentru preț:

Mulți oameni refuză să achiziționeze o pereche de pantofi din cauza prețului. Investiți în pantofi de calitate, deoarece rezistă mai mult și sunt, de asemenea, foarte confortabili. În felul acesta, nu ajungeți să cumpărați pantofi ieftini care rezistă cu greu câteva luni. Nu uitați că pantofii de calitate își păstrează aspectul de nou mult mai mult timp, în timp ce pantofii ieftini încep să se uzeze în câteva luni. Pantofii ieftini tind, de asemenea, să ducă la răni și entorse.

Uitați să purtați șosete:

Dacă vă cumpărați pantofi de piele sau pantofi sport, este imperativ să nu vă prezentați în magazin fără șosete. Purtarea șosetelor vă va ajuta să vă identificați măsura foarte precis. De asemenea, acordați o atenție deosebită grosimii șosetelor. Ar trebui să alegeți o pereche de șosete pe care le purtați în mod regulat.

Cumpărați pantofi dimineața sau după-amiaza:

Dacă cumpărați pantofi, mergeți întotdeauna seara. Acest lucru se datorează faptului că picioarele noastre se umflă până la dimensiunea maximă seara. Probarea pantofilor seara vă va ajuta să alegeți cea mai bună potrivire.

Data viitoare când plecați la cumpărături de pantofi, amintiți-vă greșelile de evitat și vă veți alege, cu siguranță, cu o pereche ideală.

 

Sursă: Agenția WinMedia

Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns