Esti aici
Femeia.ro > Modă > 7 tipuri de genti obligatorii pentru orice femeie

7 tipuri de genti obligatorii pentru orice femeie

Colecţionarea genţilor este un lucru de care sigur eşti interesată. Există anumite tipuri de geantă pe care orice femeie ar trebui să le aibă. Unele genţi sunt esenţiale. Prin urmare, fii sigură că-ţi cumperi destule genţi pentru a le avea în momente de nevoie.

Dacă nu îţi poţi da seama care-ţi  lipseşte, aruncă un ochi pe următoarele 7 tipuri de genţi obligatorii pentru orice femeie.

Geanta pentru cărţi

Indiferent de vârstă, mereu ar trebui să ai o carte în geantă. Poate avea un design feminin sau poate chiar exprima puţină masculinitate, în ultimă instanţă fiind alegerea ta. Genţile pentru cărţi sunt bune atunci când vrei să îi dai o pauză umărului tău şi chiar să distribui greutatea în mod egal. Acesta este un model de geantă pe care orice femei ar trebui să-l aibă.

Geantă pentru plajă

Nu vrei să-ţi foloseşti cea mai de preţ posesie pe post de geantă pentru plajă, pentru că nisipul de pe plajă va ajunge prin toată geanta şi atunci lucrurile nu vor fi la locul lor. Tocmai de asta trebuie să ai o geantă de plajă la care să apelezi în fiecare vară. Doar alege una care să fie practică atunci când e în aproprierea apei pentru a nu-ţi deteriora şi celelalte obiecte.

 Geantă poştaş mică 

 Pentru zilele în care îţi petreci timpul alături de prietenii tăi şi nu ai nevoie de altceva înafara telefonului, cheilor şi portofelului, ar trebui să iei în considerarea opţiunea genţii mici de pus pe umăr. Nu trebuie să te forţezi să cari genţi mari când te duci la o întâlnire pe timp de zi. Poate deveni deranjant şi inconfortabil. Cu această geantă mică de pus pe umăr te simţi mai uşoară, fericită şi lipsită de inhibiţii.

Geantă tote

 Fie că faci cumpărăturile sau ai nişte drumuri de făcut, este mereu confortabil să porţi o geantă tote sau geanta sacoşă. Sunt banale, simple şi practice. În plus, genţile tote te ajută să devii ecologistă într-o manieră plină de stil, astfel netrebuind să foloseşti genţi din hârtie sau plastic.

Geantă pentru seară

 Orice femei merită o geantă mai scumpă. Ar trebui să fie una care se potriveşte cu orice ţinută şi face singură toată treaba. Ţine minte, deci, să strângi bani pentru geanta viselor tale pentru a o purta la întâlniri, cine romantice sau alte evenimente importante.
Geantă butoiaş (duffel)
 Genţile butoiaş îţi pot salva viaţa când îţi petreci noaptea altundeva sau faci o excursie. Nu-ţi face griji, sunt destule genţi butoiaş la modă şi  îndeajuns de spaţioase încât să-ţi încapă nişte haine şi produse de toaletă în ele. Crede-mă, o geantă spaţioasă mereu se va dovedi a fi folositoare în cele mai neprevăzute momente.

Geantă pentru sport 

 Dacă te duci la sală este bine să îţi cumperi o geantă sport.  Îţi poţi ţine toate lucrurile care-ţi trebuie la sală în ea. Este comodă în caz că viaţa ta devine prea agitată, deci de ce să nu cheltuieşti câţiva dolari pentru ceva atât de folositor?
Bărbaţii se plâng din cauza obsesiei noastre pentru genţi, dar ei nu realizează că acestea sunt esenţiale.
Există tipuri de geantă pentru orice fel de eveniment şi este practic să le ai pe toate.
Ce alte tipuri de geantă crezi că sunt esenţiale unei femei?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns