Esti aici
Femeia.ro > Modă > 8 lucruri pe care orice femeie trebuie să le aibă în geantă

8 lucruri pe care orice femeie trebuie să le aibă în geantă

genti femei

Genţile sunt mici truse de ajutor ale femeilor şi, de multe ori, oamenii (în special, bărbații) sunt uimiți de obiectele nebănuite pe care acestea le pot ascunde. Deşi este foarte posibil ca în genţile femeilor să găsim aproape orice, există câteva lucruri de care, în mod sigur, acestea nu se pot lipsi niciodată, dovedindu-se a fi soluţii salvatoare în anumite situaţii importante.

Iată care sunt 8 dintre aceste obiecte, pe care femeile le poartă în genți, indiferent de locurile în care merg.

1. Ruj

O zi mohorâtă, o supărare, o zi de lucru stresantă la birou, toate trec altfel dacă în geantă se află rujul preferat ce poate oferi un boost de încredere. Nu este un secret pentru nimeni faptul că orice femeie se simte mai plină de viaţă şi mai încrezătoare atunci când ştie că arată bine.

De altfel, rujul preferat le poate ajuta în orice moment pe doamne și domnișoare să aducă puţină culoare unei zile mohorâte.

2. Bani cash

În ultima perioadă tot mai mulţi oameni evită să umble cu bani lichizi asupra lor, preferând să folosească de fiecare dată cardul pentru plăți de orice natură.

Totuşi, nu se ştie niciodată când poate apărea o nevoie urgentă de bani cash. Aşadar, existența banilor în geanta oricărei femei este mai mult decât binevenită, este chiar necesară.

3. Un mic kit de ajutor cosmetic

Orice zi poate aduce tot soiul de evenimente neprevăzute, aşa că un mic kit cosmetic n-ar trebui să lipsească din geantă. Acesta poate conţine şerveţele umede, acetonă, demachiant, deodorant, bolduri, ace de siguranţă, plasturi, cremă de mâini etc.

Pentru a arăta impecabil în orice moment al zilei, reprezentantele sexului frumos trebuie să fie previzibile şi să aibă o rezolvare rapidă pentru momentele în care oja de pe unghii se șterge, fusta se descoase sau pantofii cei noi se dovedesc a fi incomozi.

4. Un gel dezinfectant

Acesta este util mai ales dacă deplasarea cu mijloacele de transport în comun este o rutină zilnică. Bineînțeles, acest produs poate fi folosit adesea în multe alte situaţii.

De exemplu, coşurile de la supermarket, banii sau clanţele sunt pline de microbi. Nu întotdeauna există posibilitatea de a avea acces la o baie, astfel dezinfectantul pentru mâini va fi util pentru a scăpa de bacterii.

5. Absorbante

Problemele lunare pot lua prin surprindere, aşa că ar fi bine ca în geantă să existe întotdeauna absorbante pentru zilele negre”.

Vor exista momente în care acestea se vor dovedi salvatoare fie pentru uz propriu, fie pentru prietene sau colege de birou. Absorbantele se pot păstra în cutiuţe speciale, într-un mod cât mai discret.

6. Medicamente uzuale

O durere de cap la birou sau în trafic poate strica întreaga dispoziţie şi concentrare. Existența câtorva calmante în geanta pentru a preîntâmpina astfel de situaţii deranjante este esențială.

De folos sunt şi pastilele pentru dureri de stomac sau probleme digestive. Uneori, cea mai apropiată farmacie se poate dovedi, totuşi, destul de departe, şi se pot ivi mici probleme de sănătate ce nu suportă amânare.

7. Un pix

S-ar putea să pară banal să existe un pix pe această listă, însă am fi surprinşi să aflăm de câte ori, în momente importante, oamenii au nevoie să noteze diferite lucruri sau să semneze niște acte şi printre numeroasele obiecte din geantă, nu este de găsit nici un pix.

Nu ar strica să existe chiar şi un mic carneţel. Mulţi oameni se bazează pe telefoanele mobile pentru a lua diverse notiţe, însă în momentele critice, tot metodele clasice sunt de folos.

8. Un spray cu piper

Se spune că paza bună trece primejdia rea”. Oricât de sigure sunt femeile ca nu vor ajunge în situaţii limită, străzile pot fi pline de primejdii. Este recomandat să poarte în geanta de damă măcar un spray cu piper, chiar dacă nu îl vor folosi niciodată.

Genţile încăpătoare: cele mai căutate modele în 2019

Acum că am aflat care sunt lucrurile ce nu au voie să lipsească din geanta niciunei femei, trebuie să descoperim şi unde găsim poşete de damă, genți sau rucsacuri de calitate, suficient de încăpătoare și inteligent compartimentate. Pe internet există nenumărate modele, însă nu toate se vor dovedi a fi de calitate.

Zevo, unul dintre cele mai apreciate magazine online de genți și rucsacuri, a reușit să combine, într-un aspect final plăcut, eleganța, bunul gust, calitatea și rezistența. Zecile de modele de genţi pentru femei, în stil casual, office sau elegant, fabricate în Italia cu grijă şi măiestrie, le sunt puse la dispoziție femeilor de orice vârstă, indiferent de personalitate sau stil vestimentar.

Gențile Zevo reprezintă combinaţia perfectă între originalitate, elemente clasice şi materiale de calitate. Mai mult, cele interesate să-și creeze un look complet, pot găsi pe zevo.ro şi încălţăminte splendidă, la preţuri foarte bune.

Este un lucru bine știut faptul că în gențile femeilor se poate găsi aproape orice și că, adesea, acestea sunt destul de dezordonate în interior. Pentru atât de multe obiecte necesare zilnic, cea mai bună soluție ar fi o geantă cu mai multe compartimente, gândite special pentru nevoile generale ale doamnelor și domnișoarelor.

Sursa: admarks
Sursa foto: shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns