Esti aici
Femeia.ro > Modă > Află ce rochii de mireasă se poartă în 2018-2019

Află ce rochii de mireasă se poartă în 2018-2019

Ultimele tendințe de modă pentru rochii de mireasă 2018-2019 au fost deja prezentate la Milano, Londra și New York. Modelele sunt create și lucrate manual de designeri, iar colecțiile oferă stiluri noi, materiale de calitate maximă, o multitudine de detalii unice, delicate, care fac rochiile să fie elegante și inovatoare.

Noile tendințe oferă opțiuni pentru cele mai romantice mirese dar și pentru cele mai moderne și îndrăznețe. Cuprind modele și stiluri noi de rochii de mireasă care sunt seducătoare, impresionante, evidențiază perfect silueta unei femei.

Tendințele cuprind ca în fiecare an și modele de rochii tradiționale, cum sunt:

  • Stilul clasic de rochie de mireasă
  • Rochia tip sirenă
  • Rochia elegantă ca de prințesă.

Alături de acestea, designerii au venit cu idei originale, din care prezentăm câteva în cele ce urmează.

Pentru a fi în tendințele modei, mireasa poate purta o rochie strălucitoare cu pene și multe paiete care este inspirată din trendurile anilor 20. De asemena, în 2019 rochia de mireasă trebuie să fie decoltată, marcată cu broșe și curele prețioase în talie. În colecțiile designerilor predomină rochiile care îmbină modele noi și broderii deosebite pentru a crea forme minunate ce oferă o ținută vestimentară de cea mai înaltă calitate.

Rochiile de mireasă care sunt decorate cu dantelă și care pun accentul pe feminitate și romantism sunt în trend și apar în cele mai recente colecții pentru 2018-2019. Motivul pentru care sunt preferate astfel de rochii uimitoare, lungi, elegante, luxuriante, este acela că au fost alese și de Grace Kelly și Kate Middleton la nunta lor.

Din cele mai recente rochii de mirească create de designerii internaționali se remarcă și rochiile cu bijuterii prețioase, care sunt unice, diferă foarte mult de rochiile tradiționale. Astfel de rochii cu bijuterii sunt o adevărată comoară, au aplicații decorative cu perle care alcătuiesc creații perfecte pentru femeile moderne, sofisticate, dar care își doresc ceva romantic.

Unele modele de rochii de mireasă au partea de sus cu perle și aplicații din dantelă, altele au o trenă impresionantă din voal prețios care abundă de perle, iar rochia și mânecile din voal transparent cu aplicații și decorațiuni din flori și o multitudine de perle de diferite mărimi. Acest stil este unic și aparține brand-ului Elihav Sasson. Rochiile sunt deosebit de elegante și sexy, pot transforma orice nuntă într-o ceremonie de vis. Decolteul în formă de V și umerii goi au oferit rochiilor de mireasă o nuanță de seducție și romantism.

Rochia de mireasă în versiunea transparentă este alcătuită din bustieră cu decolteu în V, trenă și pantaloni. În primăvara anului 2019, una din cele mai mari tendințe în modă este reprezentată de mireasa cu pantaloni din dantelă.

De asemenea, în 2019 tendințele preferate cuprind rochiile sofisticate, cu guler din dantelă sau din satin, din materiale strălucitoare, cu efect metalizat, cu ornamente argintii și aurii, sau rochiile simple, perfect croite, cu finisaje deosebite și detalii superbe. Acestea din urmă au bretele subțiri, fustele luxuriante, iar în talie centuri sau cordoane delicate, din același material cu cel de bază.

În 2018-2019 sunt în trend rochiile de mireasă seducătoare tip sirenă, din materiale translucide și cu broderii, din dantelă fină și cu aplicații florale. Astfel de modele apar în colecția de rochii de mireasă Zuhair Murad. Rochiile sunt incredibil de frumoase, perfecte pentru orice tip de nuntă.

Designerii au propus pentru următorul an modele de rochii de mireasă realizate din materiale prețioase, fine, în culori vii, de galben, violet și roșu. Dacă în anii trecuți erau în trend nuanțele pastelate de roz, acum noile tendințe impresionează prin nuanțe de culori pline, intense și sofisticate. De asemenea, la anumiți designeri apare o tendință a rochiilor de nuntă colorate doar în anumite zone, cu degradeuri pastelate în nuanțe de mov-liliachiu, roz și albastru.

Una dintre tendințe pentru anul 2019 este reprezentată de rochia de mireasă neconvențională, în nuanță bogată de roșu. O astfel de rochie este perfectă pentru femeile îndrăznețe și nonconformiste, care își doresc să arate perfect în ziua nunții lor. Farmecul unei rochii din datelă, voal și satin roșu este extraordinar. Cu singuranță o astfel de rochie va fi foarte senzuală. Mireasa va fi foarte elegantă într-o astfel de rochie care îi va pune silueta ușoară în evidență.

Dacă doriți să aveți o nuntă de neuitat, acordați o atenție deosebită selecției rochiilor de mireasă, restaurantelor pentru a decide care este locația cea mai potrivită, dar și oaspețiilor de la nuntă. Pentru ca toți cei invitații să fie impresionați, alegeți invitațiile de nuntă Memoires deoarece sunt profesionale, au un stil aparte, care poate face de la început o impresie extraordinară oaspeților despre cum va fi nunta.

Nu uitați faptul că invitațiile de nuntă nu se fac oricum, ele trebuie să cuprindă toate informațiile necesare pentru oaspeți, cum sunt cele expuse pe această pagină: https://www.facebook.com/MemoiresInvitatii, adică modele care se concentrează și pe conceptul nunții și stilul evenimentului.

Comments

comments

Lasă un răspuns