Esti aici
Femeia.ro > Modă > Arsenalul de iarna: manusi, fulare si caciuli

Arsenalul de iarna: manusi, fulare si caciuli

Frumusetea cere sacrificii, stiti vorba: „Baba sufera la frumusete!”, totusi pe vremea asta atat de rece eu zic sa renuntam la suferinta. Din arsenalul nostru de iarna nu trebuie sa lipseasca manusile, caciulile si fularele.

Imi aduc aminte ca in vremea liceului nu suportam astfel de accesorii, imi parea mie ca nu se asorteaza, ca parul trebuie sa fie la vedere, ca sunt prea infofolita si imi stirbesc eleganta. Ce-i drept, cand esti tinerica parca nici frigul nu il simti.

Am invatat de ceva vreme ca aceste accesorii de iarna pot fi si elegante, dar mai ales utile. Iar de atunci ele nu lipsesc din garderoba mea.

Cu frigul nu este de joaca (mai ales cu cel din ultimii ani) asa ca noi ne-am gandit sa-ti oferim cateva sugestii pentru arsenalul de iarna. Am mers prin magazine si am cules manusi, fulare si caciuli. Le-am impartit in functie de stilul tinutei, asa ca avem accesorii elegante, jucause si colorate, urbane…

Dupa o analiza a tendintelor de toamna/iarna 2011-2012 am aflat ca designerii ne propun:

  • De pus pe cap: palarii cu borul mic sau mare, bascute, caciulite tricotate de tip „beanie”, palarii clopot, turbane din blana, caciuli cu ciucure mare, dar si caciuli de aviator cu blana.
  • De pus pe maini: manusi din piele scurte si lungi, manusi tricotate pana la cot, manusi cu un deget, manusi decorate cu blana, fermoare sau tinte.
  • De pus la gat: esarfe, fulare tricotate, gulere din blana, esarfe tricotate, din matase sau casmir.

Iata cateva sugestii AICI!

Comments

comments

Lasă un răspuns