Esti aici
Femeia.ro > Modă > Bijuterii statement ideale pentru completarea colecției tale unice de accesorii prețioase

Bijuterii statement ideale pentru completarea colecției tale unice de accesorii prețioase

bijuterii statement

Femeile sunt atrase de frumusețea bijuteriilor din argint de la vârste fragede. Atunci când acestea observă colierul elegant purtat de bunică sau cerceii favoriți ai mamei, știu că acestea sunt accesoriile lor de suflet. Atunci când copiii ajung adulți, calcă pe urmele femeilor model din viața lor, ajungând astfel să dețină propriile colecții de bijuterii statement care întorc toate privirile. Ne amintim cu drag imaginea impecabilă a mamei, care reușea să arate bine în fiecare zi, cu ajutorul accesoriilor sale unice. Astfel, în timp, ne dorim să alcătuim propria colecție de bijuterii unicat, care să ne reprezinte stilul și personalitatea.

Dacă și tu ești atrasă de frumusețea unică a bijuteriilor din argint, lucrate manual, cu semnificații speciale, iată câteva recomandări de accesorii care te pot ajuta să îți completezi colecția prețioasă!

Cercei Amairy din argint și turcoaz

Acești cercei din argint sunt speciali datorită granulației lor deosebite, realizate în jurul lacrimilor de turcoaz. Opera unor maeștri bijutieri din Afganistan, aceștia reprezintă bijuterii statement care pot deveni piesa de rezistență a colecției tale. Cerceii Amairy pot înnobila orice ținută, indiferent că este una de zi sau de noapte, fiind ideali pentru femeile care adoră stilul elegant, rafinat.

Cercei Mirzada din argint și carneol

Un alt exemplu de bijuterii statement deosebite, aduse din Afganistan, este reprezentat de cerceii Mirzada, confecționati din argint și carneol. Aceștia atrag atenția prin intermediul formei lor alungite, feminine, fiind unici datorită granulației lor extrem de fine. Lacrima de cornalină devenită simbolul lor central subliniază perfect finețea acestor accesorii prețioase. Aceștia au fost lucrați manual, reprezentând o adevărată capodoperă a maeștrilor bijutieri localnici din Afganistan. Nu ai cum să descoperi acești cercei deosebiți și să nu vreii să îi incluzi în colecția ta unică de bijuterii.

Pandantivul statement Arya, din argint și onix negru

O colecție unică de bijuterii din argint, care să reprezinte stilul și personalitatea ta deosebită, trebuie să includă cel puțin un pandantiv original. Acesta poate fi reprezentat de modelul Arya, un pandantiv realizat din argint de cea mai bună calitate și onix negru. Forma sa este de disc ușor convex, acesta fiind cizelat și înfrumusețat cu ajutorul diverselor motive indiene gravate pe suprafața sa. În plus, oricine privește caboșonul negru aflat în centrul acestui pandantiv unic, va aprecia farmecul și eleganța deosebită a acestui accesoriu unicat.

Amuletă sub formă de cruce, lucrată manual în Maroc

Lista noastră de recomandări prețioase pentru colecția ta unică de accesorii unicat continuă cu o amuletă din argint, lucrată manual pe îndepărtatul tărâm al Marocului. Aceasta a fost realizată de un artizan bijutier marocan, care a ales un simbol unic, crucea de Goulimine, pentru a da formă acestei bijuterii speciale. În Maroc, această structură a amuletei este considerată a fi capabilă să alunge răul, protejându-le astfel pe femeile care aleg să o poarte.

Acestea sunt câteva recomandări de bijuterii statement care pot deveni elemente centrale ale colecției tale de accesorii speciale. Alege să fii unică, cu ajutorul acestor bijuterii deosebite care vor simboliza stilul și personalitatea ta.

 

 

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Metaphora Bijoux

Comments

comments

Lasă un răspuns