Esti aici
Femeia.ro > Modă > Bijuteriile Thomas Sabo, disponibile acum si in Romania

Bijuteriile Thomas Sabo, disponibile acum si in Romania

Thomas Sabo, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de bijuterii din lume, a fost lansat și în România.

Thomas Sabo a fost lansat în 1984, iar de-a lungul timpului a devenit unul dintre cele mai recunoscute și de succes branduri din nișa bijuteriilor din argint. Compania și-a câștigat renumele mondial grație atenției pe care o oferă detaliilor, trendurilor curente și designurilor extravagante, precum și celor mai exigente cerințe în ceea ce privește calitatea produselor.

Confecționată din argint 925, zirconiu, cuarț, spinel sintetic, acvamarin, onix, corindon sintetic, sidef, coral, chihlimbar reconstruit și perle de cultură, de apă dulce, colecția de bijuterii formată din cercei, brățări, inele, coliere, mărgele și pandantive îți permite să îți clădești un stil personal inconfundabil.

Creațiile expresive și reprezentative brandului au dat naștere unui adevărat cult Thomas Sabo, iar universul său a inspirat oameni de pe toate cele cinci continente.

În 2014 este lansată gama Karma Beads, formată din 72 de mărgele filigranate și Roata Karmei, piesa centrală. Karma Beads ne transmite energie pozitivă, joie de vivre, bucurie și inspirație pentru un stil personal. Prin intermediul pandantivului „Wheel of Karma”, realizat cu deosebită măiestrie, a celor 12 pandantive Karma și a peste 130 de margele Karma Beads, este acum posibil să realizați o bijuterie unică.

Gama de produse de peste 2000 de creații Thomas Sabo este prezentă în aproximativ 300 de magazine din întreaga lume, iar acum te poți bucura și tu de ea! Bijuteriile sunt disponibile în magazinele Be in time și pe bb-shop.ro

Colectii: Love Bridge, Karma Beads, Glam & Soul, Rebel at heart, Chakras.

Mai jos găsești o galerie foto cu noile Karma Beads:

Iar mai jos poți admira bijuteriile Wheel of Karma:

Comments

comments

Lasă un răspuns