Esti aici
Femeia.ro > Modă > Ce culori sa porti daca esti bruneta. Lectie de stil si cateva sfaturi bune

Ce culori sa porti daca esti bruneta. Lectie de stil si cateva sfaturi bune

Este un fapt cunoscut că brunetele sunt pasionale, hot și cu sex-appeal. Nuanțele de îmbrăcăminte alese corect le pot ajuta să arate chiar mai minunat și le transformă în frumuseți absolut încântătoare ori de câte ori se întâmplă să apară, fie la o petrecere, o întâlnire de afaceri sau o întâlnire romantică.

Astfel , aici avem câteva sugestii de stil pentru brunete, câteva idei interesante de culori cele mai potrivite pentru un aspect fără cusur. Aflați ce culori flatează cel mai bine o brunetă și învățați secretele pentru a deveni mai sexy ca oricând!

Roșu. Ce altceva , dacă nu cele mai tari nuanțe pot contribui la crearea unei imagini feerice decât o brunetă în culori pasionale, cum ar fi roșu? Această nuanță funcționează perfect cu rochii de petrecere, cu care se poate obține un aspect șic și foarte sexy. Alegerea unei nuanțe de roșu, fructe de pădure, este un alt lucru creativ cu care brunetele ar putea experimenta.

Fuchsia este doar o altă alternativă, pe care o puteți încerca dacă sunteți brunetă. Această nuanță se potrivește foarte bine cu rochii îndrăznețe pentru petreceri unde veți fura cu siguranță privirile tuturor.

Galben. Aici este o altă soluție creativă pentru un aspect unic și special, care este pus în evidență cu ajutorul izbitoarei nuanțe de galben. Ea este  într-adevăr o nuanță ușor de reținut și de neuitat pentru brunete, în cazul este aleasă cu înțelepciune. Acest lucru sugerează că brunetele ar trebui să evite tonuri prea luminoase și orbitoare de galben, oferind în schimb preferință la opțiunile calde și reci.

Verde. O altă combinație fabuloasă se poate face cu ajutorul unor nuanțe verzui. Astfel, puteți să păstrați nuanțe mai închise de verde pentru ținute casual și pentru birou, și verdele smarald pentru ocazii speciale. Pe de altă parte, ar fi foarte eficient de utilizat anumite nuanțe de verde albăstrui pentru cele care au aceeasi culoare a ochilor.

Albastru. Marea diversitate de opțiuni oferită de tonurile albăstrii produce o impresie de neuitat și veșnic drăguță pentru cei care te înconjoară. Puteți folosi nuanțe de albastru închis pentru mediul de afaceri și de lucru, albastru electric sau nuanțe mai deschise pentru ocazii casual, cum ar fi plimbări și întâlniri romantice. Nuanța care necesită o atenție specială este turcoaz, care trebuie să fie aleasă cu înțelepciune pentru a se potrivi cu tonul pielii.

Negru. Pentru opțiuni mai clasice și pline de mister, negru este o formulă pur și simplu de neînlocuit. Cu această combinație, puteți deveni regina balului. Negru este ideal pentru întâlnirile de afaceri, de asemenea.

Alb. Atunci când vorbim despre opțiunile eterice, nu putem să nu vorbim de alternative de alb pur și dulce, care vin ca un contrast pentru negrul senzual al părului. În afară de a fi dulce și fermecătoare, această nuanță este, de asemenea universală, perfectă pentru orice ocazie și scop.

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns