Esti aici
Femeia.ro > Modă > Ce spune incaltamintea ta despre tine

Ce spune incaltamintea ta despre tine

 

Pantofii sunt cel mai bun accesoriu al unei femei, iar fiecare gen de pantofi spune câte ceva despre persoana care îi poartă.

Citeşte mai jos şi vezi ce spune încălţămintea ta despre tine.

1.Papuci flip flop. Aceşti papuci, purtaţi în mod frecvent, spun că tocmai ai venit de la plajă sau de la piscină. Mai spun şi că îţi place încălţămintea ieftină şi comodă, şi că în mod sigur ai mai multe perechi în diferite culori, pentru a le putea asorta oricărui gen de îmbrăcăminte.

Citeste si: Cum poti face pantofii cu toc mai confortabili

2.Sandale (romane, fără toc). Acestea spun că ai ceva mai mult respect pentru picioarele tale decât cele care poartă papuci flip flop. Şi că îţi place să dai ceva mai mulţi bani pe încălţăminte. Eşti o persoană căreia îi place să fie comodă şi căreia nu-i place să i se   încingă picioarele în toiul verii.

3.Pantofii cu toc cui sau stiletto. Aceşti pantofi strigă cât de multă încredere ai în tine şi în picioarele tale. Sunt eleganţi şi se vede din felul în care mergi cu ei că eşti în stare să cucereşti lumea şi să ai toţi bărbaţii la picioare.

Citeste si: Cum sa arati ca un superstar. Trucuri si idei.

4.Pantofi cu toc mic (5cm). Aceştia sunt frăţiorii mai mici ai pantofilor stiletto. Ei ne spun că nu eşti obişnuită să mergi pe tocuri, dar că îţi doreşti şi de aceea eşti dispusă să încerci cu un toc mai mic. Îţi doreşti să cucereşti lumea, dar o faci cu paşi mai mici, pentru siguranţa ta.

5.Adidaşi. Eşti sportivă, şi pe lângă asta îţi place să fii comodă. Ai noroc pentru că poţi fi în trend fără probleme. Acum poţi accesoriza adidaşii cam cu orice tip de ţinută, fără să fii nevoită să arăţi că o obsedată de sport.

Citeste si: O privire catre moda feminina a anilor 1960

6.Balerini. Ce spun despre tine? Că eşti în pas cu moda, dar că îţi place să fii amuzantă şi drăgălaşă. Îţi place o ţinută lejeră, blugii skinny şi cămăşile lejere. Şi pantofi comozi cu care poţi merge oriunde şi oricât.

7.Bocanci. Este frig, este foarte frig! Şi ne mai spun că îţi place stilul tău prea mult pentru a te mulţumi cu o pereche de adidaşi.

Citeste si: Un look nou pentru blugii vechi

Dacă ai măcar câte o pereche din fiecare, atunci eşti o persoană echilibrată. Dacă nu, atunci e timpul să mergi la cumpărături.

Şi când te întorci spune-ne ce spun pantofii tăi despre tine?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns