Esti aici
Femeia.ro > Modă > Combinatii curajoase de imprimeuri

Combinatii curajoase de imprimeuri

 

Imprimeurile multicolore de sezon vor da tinutelor tale curaj si mult stil si te vor face remarcata in orice imprejurare. Incearca combinatii curajoase de imprimeuri.

Imbina imprimeuri la care poate nici nu te-ai fi gandit. Incearca dungi cu buline sau flori cu dungi marinaresti. Orice este permis, atata timp cat materialele se potrivesc si piesele sunt din acelasi registru (stil).

Pentru mai multa siguranta ca sa fii sigura ca ai facut combinatia potrivita, alege al doilea imprimeu dupa culorile primului. Daca cel putin o culoare din primul imprimeu se gaseste si pe cel de-al doilea, vor arata ok impreuna pentru un look relaxat.

Alege accesorii simple si feminine. Geanta si pantofii nude sau albe te scapa de alte batai de cap, dar daca vrei sa indraznesti si mai mult poti alege ca unul dintre aceste detalii sa fie intr-o culoare ce se regaseste in imprimeurile tale.

 

Astfel de tinute arata perfect ziua, la intalniri cu prietenele sau in weekenduri. Daca te pregatesti pentru o intalnire romantica, lasa mai bine deoparte astfel de experimente: barbatii nu se dau in vant dupa o tinuta pe care nu o pot intelege.

Top, H&M , 59 lei
Fusta, Zara, 149 lei
Pantofi, Il Passo, 429 lei
Geanta, New Look, 79 lei
Colier, Pull&Bear, 29 lei
Sursa foto: streetpeeper.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns