Esti aici
Femeia.ro > Modă > Culori care arata bine pe blonde. Lectie de stil si cateva sfaturi in pus

Culori care arata bine pe blonde. Lectie de stil si cateva sfaturi in pus

Părul blond, cu toate nuanțele sale, este minunat. Luminează fața, deschide ochii și te face, de cele mai multe ori, să arăți mult mai tânără și mai proaspătă. Dar ca look-ul tău să fie cu totul perfect, află ce culori se potrivesc părului blond.

Se pare că anumite culori sunt menite să se potrivească mult mai bine cu părul blond, așa că trebuie să profiți de acest lucru și te scoți în evidență cât mai mult. Părul blond, cu toate nuanțele sale, este minunat. Luminează fața, deschide ochii și te face, de cele mai multe ori, să arăți mult mai tânără și mai proaspătă. Dar ca look-ul tău să fie cu totul perfect, află ce culori se potrivesc părului blond. Se pare că anumite culori sunt menite să se potrivească mult mai bine cu părul blond, așa că trebuie să profiți de acest lucru și te scoți în evidență cât mai mult.

Ce culori se potrivesc părului blond – 4 culori pentru toate tipurile de blond

Pentru evenimente speciale unde ai nevoie de strălucire, nu ezita să porți rochii clasice argintii-metalice sau aurii, deoarece acestea strălucesc incredibil de frumos în părul blond, dând nuanțe luminoase. Verde metalic, argintiu, auriu, gri închis metalic, toate sunt culori care se potrivesc de minune cu părul blond.

Albul este o culoare care nu se demodează și care se potrivește cam la toate nuanțele de păr, dar, cu siguranță, arată extraordinar când este purtat de blonde. Albul luminează și face părul blond să strălucească frumos, merge excelent pentru plajă, pentru zilele însorite de vacanță cu briza suflând în păr. Dar, merge la fel de bine și la hainele office când ai întâlniri sau la o ținută casual.

Cele mai multe dintre femeile blonde urăsc culorile neutre, precum bej, crem sau maro deschis. Probabil că te gândești că aceste culori dau aspect de spălăcit sau nu te scot în evidență. Însă, designerii spun că aceste culori se potrivesc mănușă blondelor, de fapt, arată chiar mult mai sexy pe femeile cu părul blond. Așadar, îndrăznește să combini culorile neutre și să te bucuri de frumusețea ta.

Galben nu este o culoare care se potrivește blondelor, de fapt, nu este indicată. Dar, cu toate acestea, sunt anumite nuanțe de galben ce funcționează perfect cu un outfit sexy pentru femeile blonde. Galbenul strălucitor, metalic arată excepțional cu părul blond. Evidențiază nuanțele deschise ale părului și te arată ușor bronzată.

Ce culori se potrivesc părului blond  – culorile blondului cald și ce culori să eviți la nuanțele calde

Iată și câteva sfaturi de culori ce se potrivesc cu părul tău blond cel mai bine, în funcție de nuanța de blond. Dacă ai un blond cald, poți arăta incredibil în culori metalice, care să aibă nuanțe portocalii sau roșii (vezi mai sus). Turcoaz și bleu sunt nuanțele perfecte de albastru pentru blond cald. Iar dacă vrei să porți roșu, alege nuanțele deschise, iar dacă vrei verde alege nuanțele de verde crud sau verde ca algele marine. De asemenea, blondele pot arăta excelent în nuanțe de galben, cum s-a arătat mai sus, culoarea piersicii, coral și purpuriu, cum este ametistul.

Dacă ai un blond cald evită culorile pale, acestea te pot pune într-o lumină bolnăvicioasă, așa că nu îți dorești un look palid. De asemenea, culorile pale de verde ca de mentă sau măsline, dar și de bleu pal, roz sau galben pal au același efect când sunt purtate de către blondele cu nuanțe calde.

Ce culori se potrivesc părului blond – culorile perfecte pentru nuanțele de blond rece și ce să eviți

Blondul pal arată extrem de sexy cu nuanțe și culori cu ton bleu sau gri. Când ai nuanțe reci de blond, îndrăznește să porți verde ca menta sau albastru deschis, dar și nuanțele de roz sau culoarea lavandei te avantajează enorm. Dacă ai pielea deschisă, roșu aprins este perfect pentru zilele când vrei să arăți senzațional.

Scoate-ți în evidență culoarea pal-deschisă a blondului cu culori care au nuanțe de portocaliu, roșu sau auriu. Purpuriul, dar și nuanțele de gri închis sunt excelente pentru blondele cu nuanțe reci. Ai grijă să nu exagerezi cu culori aprinse de roșu sau turcoaz, foarte posibil să nu se potrivească nuanței tale de păr.

Blondele cu nuanțe de galben ar trebui să aleagă culorile neutre calde, precum culoarea fildeșului, auriu sau culoarea cămilei, maro-gri deschis. Blondul platinat și blondul deschis nu se potrivește cu culori neutre precum cele de mai sus, așadar evită să arăți prea palidă și încearcă ceva care să te pună într-o lumină potrivită.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns