Esti aici
Femeia.ro > Modă > Cum alegi rochia de seara în funcție de eveniment?

Cum alegi rochia de seara în funcție de eveniment?

Nu este nevoie să ai cunoştinţe solide despre ştiinţă, pentru a înţelege că femeile iubesc să meargă la evenimente şi petreceri şi se simt entuziaste atunci când sunt invitate la una dintre ele. Dar, în acelaşi timp, de multe ori nu ştiu ce anume să îmbrace la o astfel de ocazie.

Atunci când alegi să te îmbraci cu o rochie de seară, care după părerea ta este foarte frumoasă, singurul lucru după care ar trebui să te ghidezi, este bunul simt. Acest lucru se referă la faptul că nu poţi merge la o comemorare îmbrăcată într-o rochie viu colorată sau într-o rochie albă la un eveniment de afaceri. Atunci când alegi o rochie pentru o ocazie specială, trebuie să ţii cont de câteva sfaturi, pentru a face alegerea potrivită în selectarea rochiei adecvate fiecărui tip de eveniment. Întotdeauna se acordă o atenţie deosebită rochiilor confortabile. O astfel de rochie te va face să te simţi încrezătoare şi frumoasă, fără să conteze lungimea, care poate fi până în pământ, deasupra genunchilor sau dedesubt.

Pentru petreceri şi festivaluri, rochia poate fi colorată şi strălucitoare, iar pantoful poate fi asemănător rochiei, cu tocul înalt şi subţire sau mai gros. Pentru evenimente formale se poate purta o rochie în combinaţia de alb cu negru sau orice culoare, cu condiţia să fie uni.

La un eveniment formal, rochia de seară perfectă este de nuanţă albă, deoarece albul vorbeşte despre puritate, sinceritate, credinţă, pace, strălucire şi mult mai multe. Albul la fel că toate celelalte culori ale spectrului, are mai multe nuanţe diferite, potrivindu-se fiecărui ton de piele, indiferent dacă pielea este mai întunecată, mai măslinie sau albă. Rochia de seară albă minimalistă, atrage o mulţime de fani cu elegantă, modernismul şi naturaleţea ei. Poartă la o astfel de rochie orice culoare de pantof, cu condiţia că tocul să fie înalt şi subţire.

Rochia de seară cu mâneci lungi este universală, putând fi purtată cu ocazia oricărui eveniment, alegând culoarea potrivită. Această poate sublinia demnitatea figurii feminine şi poate ascunde defectele. Femeile cu braţe subţiri şi o linie frumoasă de umăr, pot face un accent pe mânecile înguste, translucide sau dantelate. În cazul în care mâinile sunt departe de a fi ideale pot fi ascunse cu mâneci lungi la maximum. Dacă anul acesta ți-ai programat mai multe evenimente și nu ți-ai ales încă rochia, îți recomand aceste rochii de seara, în ton cu tendințele actuale.

Spre exemplu rochia Bertha Neagra de seara, poate fi purtata în cazul evenimentelor corporative, în care sunt înmânate premii. Rochia este de culoare neagră, foarte elegantă, cu aplicaţii de broderie şi paiete. La această rochie pantoful potrivit este din lac sau piele neagră cu tocul înalt şi foarte subţire. În niciun caz platforme. Mergând la un astfel de eveniment trebuie iei în considerare imaginea în mod special, care trebuie fie demnă pentru camerele de luat vederi.

rochie de seara mov

Rochia Darma de culoare mov, este potrivită pentru un cocktail, recepţie, prezentare sau cină de gala, culoarea mov în combinaţie cu dantelă fiind tot ceea ce ai nevoie. Asortează la această rochie un pantof cu toc înal tcare nu trebuie fie neapărat subţire, din aceeaşi culoare sau de culoare argintie şi vei arată magnific.

Rochia de seară Ema se potriveşte unei invitaţii terifiante şi misterioase, la un eveniment planificat. Alegerea unei astfel de rochii, nu poate trezească teamă de ridicol, ci doar dorinţa de a ieşi la lumina. Pantoful potrivit unei astfel de rochii, nu poate fi decât în acelaşi ton cu rochia sau în nuanţă argintie.

Autor: Seopower

Foto:  missgrey.ro

Comments

comments

One thought on “Cum alegi rochia de seara în funcție de eveniment?

  1. Este destul de dificil sa gasesti rochia de dama perfecta pentru un eveniment sofisticat. Trebuie in primul rand, sa avem grija la ce materiale alegem

Lasă un răspuns