Esti aici
Femeia.ro > Modă > Cum poți face ca nunta ta să devină ziua în care te vei îmbrăca cel mai elegant?

Cum poți face ca nunta ta să devină ziua în care te vei îmbrăca cel mai elegant?

costume la comanda

Oricare ar fi evenimentul – nuntă, botez, petrecere cu fast – cu siguranță merită să ai un aspect elegant. La nuntă mirele și mireasa își doresc să arate senzațional, pentru că asta este cea mai importantă zi din viața lor. Află în acest articol cum poți face ca nunta să fie evenimentul la care veți fi îmbrăcați în cel mai bun mod!

Cum să te îmbraci la nuntă, cu bun gust și rafinament, ca să impresionezi?

Sfaturi pentru mireasă

Multe mirese arată absolut uimitor în ziua nunții lor. Cum reușesc asta? Iată câteva sfaturi pentru a fi super-elegantă și pentru a transmite un sentiment de delicatețe și grație!

Mireasa poate alege rochia de mireasă perfectă după ce explorează mai multe imagini cu astfel de rochii create de designeri, sau care sunt postate pe Pinterest, care sunt în tendințele modei din acest an. Astfel va putea stabili care sunt cele mai preferate rochii, cele mai frumoase. O idee bună ar fi să facă rochia de mireasă la comandă, după un model care i-a plăcut în mod deosebit. Pentru asta trebuie să se organizeze din timp, pentru că realizarea unei rochii la comandă poate dura și câteva luni. Pentru a găsi cel mai bun atelier, care face rochii de mireasă la comandă, este bine să citească mai multe recenzii online pentru diferite magazine și astfel să aleagă unul cu un renume foarte bun.

Mireasa trebuie să se comporte ca o prințesă în ziua nunții ei, să se miște cu grație, să pășească încet, să-și țină cu eleganță rochia, să aibă mișcări delicate, feminine, ca ale unei dansatoare. Foarte importantă este atitudinea, zâmbetul, dar și felul cum își ține mâinile. Toate aceste lucruri se pot observa în fotografii și dacă sunt cât mai naturale, va face o bună impresie, va fi fermecătoare. Prin urmare, este indicat să exerseze din timp pentru asta.

Mireasa trebuie să se simtă foarte bine la nunta ei, de aceea trebuie să se calmeze, să renunțe la emoții și stres, să fie relaxată. Frumusețea vine și din atitudine. O femeie este frumoasă dacă este calmă și sigură pe ea. Atunci când face fotografii trebuie să aibă o comunicare bună cu fotograful pentru a ști exact cum să pozeze pentru a fi mai frumoasă și mai elegantă la nunta ei. Cu cât va fi mai liniștită, cu atât fotografiile vor fi mai frumoase, pentru că aparatul foto va capta aceste momente minunate, în care chipul ei va fi luminos și senin.

Sfaturi pentru mire

Bărbații știu că nu este ușor de cumpărat un costum de ceremonie, care să arate într-un mod senzațional și care să vină perfect pe corp, de aceea optează pe varianta unui costum pe comandă care se poate purta în orice ocazie specială, cum ar fi: ceremonie de căsătorie, botez, întâlniri de afaceri, petreceri.

Avantajele alegerii unui costum la comandă sunt: se poate alege un model foarte elegant, costumul poate fi personalizat, accesoriile se vor asorta perfect costumului ales, durata de realizare a costumului este destul de scurtă, accesoriile se pot achiziționa din atelierul respectiv care are o colecție potrivită costumelor create, îmbrăcămintea va fi croită perfect astfel încât mirele să se simtă confortabil la nunta sa.

Costumul mirelui ar trebui să fie un exemplu al stilului ales, să arate impecabil din toate punctele de vedere. De exemplu ar putea fi un costum Tuxedo realizat la comandă la atelierul Filip Cezar și care poate atrage toate privirile la orice eveniment. Costumele la comandă realizate la acest atelier de lux sunt cea mai bună opțiune pentru mire, sunt din materiale de calitate premium, au o eleganță modernă, sunt croite perfect pe corp, au finisaje frumoase, sunt în nuanțe de culori în tendințele modei și au prețuri accesibile. Aici toate produsele sunt realizate de o echipă de profesioniști, care au experiență în domeniu, ne referim mai ales la designer și croitori. Aceștia sunt capabili să facă costume de înaltă calitate, care acoperă toată gama de mărimi. După cum spunea Giorgio Armani: „Diferența între stil și modă este calitatea.”

Dacă te căsătorești în curând și vrei să arăți elegant la nunta ta, alege un astfel de costum realizat la comandă, pentru că va arată formidabil. Toate costumele casual, business, de ceremonie, realizate de acest brand sunt de lux, sunt perfecte pentru ocazii deosebite. Gama de costume disponibile pentru uz casual sunt foarte frumoase, acest lucru se datorează modelelor deosebite și materialelor de calitate înaltă.

Cămășile, sacourile, pantalonii, accesoriile (butoni, fulare, curele, eșarfe, papioane, batiste de buzunar, genți, butoni, pantofi) sunt de asemenea de marca Filip Cezar, au stil, eleganță, se încadrează perfect unor ținute elegante, specifice unor evenimente festive. Materialele sunt de calitate, iar prelucrarea lor impecabilă.

Bărbații care aleg astfel de costume pot fi siguri că vor ieși foarte bine în fotografiile de nuntă. Elementele vestimentare, accesoriile au caracteristici și detalii de contrast izbitoare care domină fotografiile, ies în evidență, sunt minunate.

Costumele realizate la comandă sunt pline de rafinament, sunt astfel realizate încât per ansamblu alcătuiesc o ținută formală, super-elegantă, care va face ca mirele să arate senzațional în ziua nunții sale. Cele mai apreciate în acest an sunt nuanțele de albastru, alb, gri, dar și tonurile de culori mai deschise.

Mirele trebuie să aleagă din gama de materiale exact ceea ce i se potrivește, ca să arate cât mai bine în fotografii. El trebuie să poarte un costum care să fie atât de elegant încât invitații să-l admire și să-și amintească de ținuta sa mult timp după eveniment. Selectarea accesoriilor contează, spre exemplu a cravatei sau a papionului, care au un rol important în fotografii și filmarea video. Aceste accesorii sunt aproape de față, prin urmare au un efect asupra imaginii mirelui. Designer-ul care va crea costumul la comandă, îi va da sfaturi mirelui și în privința alegerii accesoriilor nu doar a materialelor, în plus el va avea de unde să selecteze pentru că în colecția de accesorii Filip Cezar există o varietate de modele și culori. Prin urmare, mirele trebuie să fie deschis la lucruri noi, să asculte de sfaturile unor oameni cu experiență în modă și care vor ști ce model i se potrivește pentru ca acesta să-l avantajeze, să-i pună calitățile în evidență.

 

 

 

Sursă: agenția PROMOdesk

Sursă foto: FilipCezar.com

Comments

comments

Lasă un răspuns