Esti aici
Femeia.ro > Modă > Cum poti face pantofii cu toc mai confortabili

Cum poti face pantofii cu toc mai confortabili

Cum poti face pantofii cu toc mai confortabili – Pantofii cu toc sunt frumoşi, eleganţi şi sexy, dar în acelaşi timp incomozi şi uneori o adevărată tortură pentru picioarele noastre. Suntem foarte bucuroase când cumpărăm o pereche nouă de pantofi cu toc, iar apoi, în doar câteva ore de purtat începem să-i urâm din tot sufletul.

Pentru a scăpa de această ură, şi pentru a te bucura din plin de ei, citeşte mai jos câteva sfaturi despre cum poţi face pantofii cu toc mai confortabili. 

1.Alege o pereche potrivită.

Înainte de a vedea cum îi facem mai confortabili, e nevoie să stabilim cum trebuie să alegem o pereche de patofi cu toc. În primul rând asigura-te că pantofii cu toc aleşi de tine sunt măsura potrivită. Când îi probezi verifică să aibă tocul foarte bine fixat şi să nu te strângă. Piciorele se umflă spre sfârşitul zilei, aşa că aceasta este perioada cea mai bună pentru încercat pantofi.

Citeste si: De ce nu ai nevoie de atat de multi pantofi

2.Evita cumpărăturile online

Este destul de greu să spui nu unei perechi de pantofi cu toc atunci când îţi plac, sunt reduşi, şi îţi mai sunt şi livraţi acasă. Dar nu ceda tentaţiei. Pentru pantofi cel mai bine este să mergi în magazin să-i probezi. În felul acesta eviţi să cumperi ceve incomod sau cu o mărime greşită.

3.Lipeşte-ţi degetele

Nu este o glumă. Sunt multe persoane care au confirmat că prin lipirea degetelor 3 şi 4 de la picior faci mersul în pantofii cu toc mai confortabil. Foloseşte plasturi pentru a lipi degetele. Prin această metodă muşchii piciorului se aliniază şi facilitează un mers mai uşor.

Citeste si: Secretul mersului pe tocuri

4.Fă încălzirea

Un alt mod în care îţi poţi face pantofii cu toc mai confortabili este prin câteva exerciţii de încălzire. Câteva rotaţii ale gleznei sau mişcări ale degetelor de la picioare chiar te vor ajuta să te simţi mai confortabil în pantofii cu toc.

5.Fă o pauză

Indiferent cât de ocupată este ziua ta, sau seara, încearcă să faci o pauză. Stai jos şi scoate-ţi pantofii pentru 5 minute, dacă este posibil. Piciorul se va odihnii puţin şi vei rezista mai mult în pantofii cu toc.

Citeste si: Cum iti alegi pantofii cand esti insarcinata

6.Mai gros e mai bine

Aici discutăm de grosimea tocului. Este adevărat că un toc cui este foarte sexy. Dar dacă ştii că nu ai nicio şansă să rezişti cu pantofi cu toc subţire, încearcă să cumperi pantofi cu toc mai gros. Vei avea mai multă stabilitate şi pantoful va fi mai comod.

7.Branţuri sau perniţe

Există branţuri speciale pe care le poţi pune în pantofii cu toc şi care îţi vor ajuta piciorul să stea mai confortabil. Dar aceste branţuri vor micşora spaţiul din pantof, aşa că e posibil ca aceştia să te strângă. În cazul acesta îi poţi duce la lărgit la un specialist.

Tu ce soluţii ai găsit pentru a face pantofii cu toc mai confortabili?

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns