Esti aici
Femeia.ro > Modă > Cum sa arati ca un superstar. Trucuri si idei.

Cum sa arati ca un superstar. Trucuri si idei.

 

Toate femeile îşi doresc să arate bine, dar nu toate deţin suficiente fonduri în bancă pentru a apela la produsele de frumuseţe sau tratamentele  de care au parte vedetele.

Dar, ca să arăţi ca un superstar, nu e nevoie să-ţi ipotechezi casa.

Mai jos vei găsi câteva trucuri şi idei despre cum să arăţi ca un superstar fără prea mare cheltuială.

1.Ochi luminoşi

În ciuda programului aglomerat şi nopţile pierdute la filmări, celebrităţile reuşesc să arate fabulos şi nu au cearcăne sau ochi roşii, aşa cum avem noi, femeile de rând. Un mic truc pentru a scăpa de cearcăne este o linie subţire de fard de pleoape taupe sub genele de jos. Aşa face un superstar.

2.Strălucire

Pentru acea piele strălucitoare ca desprinsă din basme, vedetele cheltuiesc sute de dolari lunar pentru microabraziune şi alte tratamente cosmetice. Pentru a putea şi tu să arăţi ca un superstar, dar fără prea mare cheltuială, amestecă puţin fard de pleoape de culoare metalică cu crema ta de faţă. Misiune inteplinita!

Citeste si: 4 trucuri pentru ochi luminosi

3.Bronz

Pomeţi de model? Foarte uşor cu un contur inteligent. Dă-ţi cu pudră bronzantă în scobiturile obrajilor, iar pomeţii tăi vor ieşi imediat în evidenţă.

4.Fundaţia e baza

Pentru a avea o piele de superstar, atunci când îţi întinzi fondul de ten foloseşte o perie specială, nu degetele. Peria distribuie mai bine fondul de ten pe piele şi creazăun aspect moale şi frumos.

Citeste si: Cum ne machiem: baza de machiaj

5.Mergi pe nude

Nu alege nude în totalitatea că e posibil să fii arestată pentru indecenţă. Dar poţi merge pe nude atunci când vine vorba de buze. Nu arunca banii pe un ruj nude. Pune fond de ten pe buretele tău de make-up şi tamponează-ţi buzele. După ce se usucă aplică un gloss transparent pe buze şi vei arăta ca un superstar.

6.Sprâncene frumoase

Sprâncenele sunt importante pentru că ele ne conturează faţa şi ne accentuează trăsăturile. Dacă ai intrat în ele şi ai rămas cu câteva goluri, nu înseamnă că trebuie să dai o avere ca să ţi le tatuezi. Foloseşte rimelul şi acoperă golurile din sprâncene.

Citeste si: Sprancenele: greseli pe care sigur le faci

Ai încercat ceva din lista de mai sus? Spune-ne ce alte idei ai pentru a arată ca un superstar.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns