Esti aici
Femeia.ro > Modă > Cum sa porti pantalonii cu imprimeu floral

Cum sa porti pantalonii cu imprimeu floral

 

Combina-i cu o bluza simpla sau cu un imprimeu subtil si cu accesorii colorate. Lasa-i sa fie piesa de rezinstenta in tinuta ta si nu adauga alte piese la fel de puternice vizual. Evita deci alte imprimeuri sau culori foarte tari, daca nu ai suficient timp sa studiezi cum arata cele doua printuri unul langa altul. Sau experimenteaza in oglinda pana obtii acel click! pozitiv.

Daca nu-ti place sa incerci lucruri noi si vrei sa ii stilizezi rapid – adauga piese monocrome sau nude si da putina culoare fie printr-un colier sau o bratara, fie prin geanta ta de zi.

Cea mai sigura modalitate de a-i imbraca este de a le alatura alte piese uni intr-una dintre culorile imprimeului. De exemplu, daca pantalonii tai au imprimate flori rozi pal pe un fundal crem – poti adauga o jacheta crem si o geanta roz pal.

Pantalonii imprimati vor atrage foarte mult atentia asupra acestei parti a corpului tau. Asa ca daca ai picioarele scurte, adauga neaparat tocuri si fii atenta la croiala lor, care trebuie sa fie mereu potrivita siluetei tale. Pantalonii drepti avantajeaza cele mai multe tipuri de silueta si sunt si foarte versatili in functie de evenimentele si locurile in care vrei sa ii porti.

Pantaloni, New Look, 129 lei

Pantofi, Il Passo, 429 lei

Bluza, H&M, 89,90 lei

 

Comments

comments

Lasă un răspuns