Esti aici
Femeia.ro > Modă > Femeile care poarta rosu sunt mai atragatoare

Femeile care poarta rosu sunt mai atragatoare

Femeile care se imbraca in tinute de culoare rosie la prima intalnire sunt mai atragatoare decat cele care poata haine de alte culori. Galbenul este, de exemplu total neindicat, mai ales la prima intalnire. Daca o femeie poarta rosu aceasta este perceputa ca fiind mai atragatoare decat daca ar purta oricare alta culoare.

92% din barbati tin minte cu ce te-ai imbracat la prima intalnire

Dovada ca femeile care poarta rosu sunt mai atragatoare a venit in urma unui sondaj care a inclus 1.128 de femei si 1.232 de barbati din Marea Britanie, toti fiind implicati intr-o relatie la momentul chestionarii lor. Subiectii de sex masculin au fost mai intai intrebati daca isi amintesc ce anume purtau partenerele lor la prima intalnire, iar 92% dintre acestia au raspuns afirmativ.

Cand au fost intrebati ce culoare le-a facut cea mai puternica impresie la prima intalnire si ce anume purta partenera lor actuala la intalnirea respectiva, 27% dintre barbati au raspuns ca au fost cel mai mult impresionati de o tinuta de culoare rosie.

Conform sondajului, culoarea cea mai indicata pentru a atrage un barbat la prima intalnire este rosul aprins, iar culorile care trebuie evitate in asemenea situatii sunt galben si maro.

Pe de alta parte, femeile se simt mai atrase de barbatii care poarta haine in nuante de cenusiu, in timp ce rozul si galbenul nu le fac deloc o impresie buna.

In topul culorilor care fac cea mai buna impresie la prima intalnite, dar nu numai, dupa rosu sunt: albastrul intens, verdele tare si rozul. Barbatilor le plac si tinutele albe, dar si cele cu modele florale.

Culmea este ca si femeile considera ca barbatii imbracati in rosu sunt considerati mai atractivi si mai dezirabili din punct de vedere sexual. Culoarea ii face pe barbati sa para mai puternici si mult mai senzuali.

Efectul culorii rosii a fost remarcat in mod constant in mai multe culturi, voluntari din SUA, Marea Britanie, Germania si China considerandu-i mai atractivi pe barbatul care poarta o camasa rosie sau a carui fotografie era incadrata de un chenar rosu.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns