Esti aici
Femeia.ro > Modă > Fii o mireasa perfecta

Fii o mireasa perfecta

Căutarea rochiei de mireasă este o experienţă incitantă și plină de emoții, dar pentru miresele cu forme mai pline poate fi dificilă, deoarece magazinele oferă doar măsuri mici. Însă surorile Yukia Walker și Yuneisia Harris, co-proprietarele brandului „Curvaceous Couture“ şi salonul lor specializat în rochii de mireasă croite pentru orice fel de siluete te salvează!

Care e povestea din spatele afacerii voastre cu rochii de mireasă?

Yukia: „Curvaceous Couture“ a apărut în urma experienței mele personale, după ce mi-am căutat o rochie de mireasă pentru forme mai pline. Primul lucru pe care l-am făcut în 2008, după ce m-am logodit, a fost să mă programez la saloane cu rochii de mireasă din zona unde locuiam. Pe atunci purtam măsura 14, care tinde să fie media aici, în SUA, dar nu reușeam să-mi fac o idee clară despre rochia pe care chiar aș fi putut s-o îmbrac la nuntă. În final, m-am ales cu o rochie de mireasă oribilă, iar eu și sora mea, Yuneisia am zis că nu vrem să mai treacă și alte mirese prin aşa ceva. Am decis să punem bazele „Curvaceous Couture“ și de atunci totul a luat amploare. E grozav să vedem cum fetele pleacă fericite de la noi!

Ce sfaturi i-ați da unei mirese cu forme mai pline, ca să arate perfect în ziua cea mare?

Yukia: De ani de zile se tot spune că miresele cu forme mai pline ar trebui să se mulțumească doar cu o anumită croială, o siluetă în formă de A, evitând alte variante. Dar asta nu e adevărat. E bine să apelați la rețelele de socializare și la contactele personale, ca să încercați să găsiți un salon care să aibă cu adevărat o ofertă mai amplă de rochii cu mărimi mari. Pregătiți-vă să intrați acolo și să probați absolut tot ce puteți, fiindcă nu cred că, dacă o femeie poartă o anumită măsură, asta înseamnă automat că nu poate purta anumite croieli. Fiți pregătite și deschise, gata să probați o tonă de stiluri și de materiale diferite!

Ce alte culori poate avea rochia de mireasă?

Yuneisia: Eu și Yukia nu suntem tradiționaliste. În magazinul nostru găseşti o mulțime de culori, inclusiv rochii de mireasă negre. De fapt, chiar ăsta pare să fie trendul pentru acest an. Cred că miresele încep să gândească mai nonconformist și vor să arate cine sunt cu adevărat. Sigur, există și persoane care țin la tradiție și bineînțeles că păstrăm în magazinul nostru și rochii albe. Acum însă aș opta pentru nuanțe delicate, cum ar fi „champagne“. Ador culorile, îmi plac multe dintre ele ca variante pentru rochii de mireasă, de pildă o nuanță metalică de auriu.

Care e cel mai important lucru pe care l-ați învățat de când ați început business-ul?

Yuneisia: Excelentă întrebare! Când am pus împreună cu Yukia bazele acestei afaceri, lucram în domenii total diferite. Eu mă ocupam de vânzarea de produse farmaceutice, iar ea intrase într-un contract guvernamental. Fiecare era la început de carieră, ne plăcea ce făceam, dar între timp am descoperit cât de multă dragoste, câte satisfacții și câte speranțe poți dărui, atunci când ai o afacere. Am învățat să avem mai multă încredere și relația noastră e acum mai solidă ca oricând. Ne ocupăm împreună de afacere, iar mama noastră a făcut o treabă foarte bună învățându-ne anumite valori.

Ce vă așteptați să învețe din acest program TV telespectatorii care vă vor urmări?

Yukia: Sper ca și telespectatorii noștri să învețe mai multe despre iubire, familie și prietenie. Nu e obligatoriu ca relațiile de familie să implice întotdeauna drame sau certuri… Putem să ne și distrăm împreună.

Care ar fi trei sfaturi pe care i le-ați da unui tânăr întreprinzător?

Yuneisia: În primul rând, i-aș spune să aibă încredere și să lase frica deoparte. Trebuie să ai încredere și să dai dovadă de putere când intri pe cont propriu în lumea afacerilor.

Yukia: Întotdeauna trebuie să gândești fiecare mutare cu cinci pași înainte și să fii pregătit să-ți asumi riscuri care te pot speria. Știi că te sperie acele riscuri, dar trebuie să-ți dorești cu adevărat să-ți pui afacerea pe picioare și să ai deplină încredere în ceea ce ai decis să faci. Următorul pas ar fi perseverența. Când am pus bazele acestei afaceri și am intrat pe piață, unora li s-a părut că era o afacere „de nișă“, care nu avea cum să meargă bine. Dar noi am convins diverși designeri să se implice mai mult în ceea ce facem. Și este foarte important sprijinul. Nu numai material, ci și moral. Și încă ceva, desigur: n-ar fi rău deloc dacă ai reuși să pui bazele unei afaceri împreună cu sora ta!

Show-ul „Mirese voluptoase“ al celor două antreprenoare are premiera pe TLC, marți, 2 iunie, de la ora 22:00.

Comments

comments

Lasă un răspuns