Esti aici
Femeia.ro > Modă > Garderoba de toamna: sfaturi economice

Garderoba de toamna: sfaturi economice

 

Toamna este unul dintre cele mai frumoase şi misterioase anotimpuri ale anului. Odată cu venirea toamnei, vremea se schimbă şi ar trebui să uităm de plăcutele zile de vară în care ne bucuram de căldură şi soare, şi purtam hainele noastre preferate, atât de plăcute şi pline de culoare. Acum este momentul să ne reîmprospătăm garderoba şi să ne pregătim pentru vreme mai rece.

Tot ce trebuie să faci pentru a arăta bine pe timp de toamnă este să faci ordine printre haine, să dai frâu liber creativităţii, şi să urmezi ultimile tendinţe în materie de modă.

Aplică următoarele sfaturi şi înveseleşte garderoba de toamnă într-un mod eficient şi fără a cheltui mulţi bani.

1. Ordine printre haine

Ca regulă, pe la începutul toamnei încep să observ că nu mai am atâtea haine pentru vremea rece, şi încep să mă gândesc serios la haine noi şi cumpărături . Am găsit o soluţie bună, care mă ajută să-mi pregătesc garderoba pentru toamnă.

Când deschid dulapul, pot vedea rochii pe care nu le-am purtat anul trecut, care nu-mi mai vin sau care sunt uzate. Dacă este şi cazul tău, atunci îţi recomand să scapi de acele haine care nu-ţi mai folosesc la nimic, doar la ocuparea spaţiului din dulap.

Să faci ordine în dulap îţi va permite să vezi ce ai, de ce ai nevoie să cumperi şi va crea mai mult spaţiu pentru lucrurile noi ce vor face parte din garderoba de toamnă.

Citeste si: Curatenia de toamna in sifonier

2. Aleg nişte haine pentru a le modifica

Dacă luăm în considerare că hainele clasice sunt eterne şi mereu la modă, niciodată nu scap de ele uşor. Când vine vorba despre materiale scumpe, ca mătasea sau caşmirul, mă gândesc de două ori înainte de a le arunca. Prefer să modific astfel de haine, dacă s-au rupt.  Acelaşi lucru îl poţi face şi cu blugii vechi. Câteva capse, dantelă sau vopsea îţi pot transforma blugii vechi în ceva la modă.

Ca rezultat, obţin un nou articol vestimentar şi economisesc bani, în acelaşi timp.

Citeste si: Un look nou pentru blugii vechi

3. Port haine de vară

În ciuda faptului că vara a trecut, nu ar trebui să uităm de rochiile de mătase, bluze şi pantaloni scurţi. Nu este nevoie decât de puţină creativitate pentru a potrivi cu succes hainele de toamnă, cu cele de vară. De exemplu, o fustă de mătase se potriveşte perfect cu un cardigan din lână sau combină o rochie lungă  cu cizme cu toc şi o jachetă de piele. Aş spune că acest stil vestimentar niciodată nu dă greş. Înveseleşte garderoba de toamnă cu o fustă colorată, un tricou de lână, şi dresuri groase. Toamna este un anotimp minunat, în care putem adopta un stil vestimentar plin de culoare.

 

4. Îmi aleg accesoriile potrivite

O curea de piele, o eşarfă colorată şi o căciulă. Astea sunt cele mai adecvate lucruri pe care le folosesc pentru a-mi reinventa garderoba, pe timp de sezon rece. Singurul lucru pe care trebuie să ţi-l aminteşti este să nu le amesteci pe toate odată, altfel vei arăta ca şi cum ar fi venit iarna şi toate încercările tale de a crea un stil fabulos vor fi în van.

Citeste si: Accesorii esentile pentru femei

6. Încorporez culori de toamnă în garderoba mea

Fără îndolaială, culorile pe care le purtăm toamna ar trebuie să reflecte schimbările pe care le vedem în jurul  nostru.  Ar fi o idee genială să combinăm nuanţe închise în garderoba noastră zilnică. Măsliniu, arămiu, galben-muştar, diferite nuanţe de maro şi roşu sunt cele mai populare culori de toamnă, culori care fac miracole din stilul meu. Denimul închis la culoare este o alegere bună de toamnă, când se răcoreşte. Îmi place să combin o pereche de blugi închişi la culoare cu o bluză cu imprimeu, sau simplă. Este o alegere bună pentru birou, cât şi pentru o întâlnire cu prietenii.

Cum îţi reîmprospătezi garderoba, de obicei, pe timp de toamnă? Care sunt preferinţele tale în materie de haine pentru toamnă?

 

Comments

comments

One thought on “Garderoba de toamna: sfaturi economice

Lasă un răspuns