Esti aici
Femeia.ro > Modă > Top 4 articole vestimentare și de încălțăminte în care merită să investești

Top 4 articole vestimentare și de încălțăminte în care merită să investești

ghete pentru zapada

Atunci când ai un moment de respiro, îți sugerăm să deschizi dulapul și să vezi ce merită păstrat și ce nu. Șansele sunt că, în urma acestui exercițiu, să rămâi cu o garderobă mult mai redusă. În fond, tot ceea ce ai hotărât că trebuie dat sau aruncat era dinainte doar balast, doar ceva ce-ți spuneai că vei purta, dar căruia nu-i mai venea niciodată momentul. 

Ce este de făcut, însă, în fața dulapului golit? Trebuie, desigur, să umpli garderoba cu noi piese vestimentare – unele care să rezoneze cu adevărat cu tine și pe care să le păstrezi mult timp atât pe umerașe, cât și în suflet. Dat fiind că sezonul rece se apropie vertiginos, recomandările noastre se vor axa pe îmbrăcămintea de toamnă-iarnă, însă unele dintre peise vor fi statements indiferent de perioada anului și oricare ar fi tendințele în modă.

Puloverul oversized

Nu degeaba se spune că toamna târzie și iarna reprezintă sweater weather. Dacă nu porți acum un pulover supradimensionat, atunci când? Culorile pe care ți le recomandăm sunt gri-perlă, roz pastel și nuanțele de arămiu. Purtând un pulover lung și larg, nu numai că te vei simți confortabil, dar efectul vizual va fi acela de subțiere a picioarelor. În plus, impresia pe care o vei crea este cea de delicatețe. Sunt mari șanse ca această piesă vestimentară să-ți fie alături multă, multă vreme de-acum încolo.

Paltonul… de asemenea oversized

Este fără îndoială sezonul paltonului. Deși orice lungime de palton va imprima ținutei tale un plus de eleganță, cel mai de efect va fi întotdeauna să porți o haină lungă până aproape de gleznă. Îți recomandăm să o asortezi cu botine înalte. Dacă te îngrijorează faptul că silueta nu va fi scoasă în evidență de o asemenea alegere, poți întotdeauna să porți un palton cambrat. În plus, cele mai multe dintre ele se pot prinde cu un cordon în talie, ca să creeze râvnita siluetă clepsidră.

Bereta

Pentru unii, asocierea ei cu cultura franceză a devenit un clișeu. Pentru alții, această asociere nu face decât să-i crească nivelul perceput de rafinament. Indiferent de care parte a baricadei te-ai afla, nu poți tăgădui că acest tip de pălărie este perfect atât pentru sezonul rece, cât și pentru începutul dezghețului. În plus, în combinație cu paltonul și botinele pe care le-am menționat la punctul anterior, vei dobândi una dintre cele mai feminine ținute cu putință.

Ghetele de damă pentru iarnă

Pentru ca recomandările noastre să te îmbrace din cap până-n picioare, trebuie să insistăm asupra articolelor de încălțăminte. Ghetele de iarnă sunt obligatorii, indiferent dacă anotimpul este unul mai secetos sau mai bogat în precipitații. Pentru a te proteja de frigul uscat, îți sugerăm să-și accesorizezi ținuta cu o pereche de botine sau, dacă țintești către un outfit casual, cu cizme de tip UGG. Vremea umedă reprezintă momentul perfect pentru ghete impermeabile. În funcție de stilul tău, poți alege ghete de damă pentru zăpadă negre, impermeabile, cu valențe de rock, bocanci de zăpadă și chiar și cizme cu talpa înaltă și aderentă.

Astfel, indiferent de lucrurile care se vor schimba pe harta ta vestimentară, noi considerăm că cele patru piese din topul nostru îți vor fi alături atât de mult pe cât este posibil.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

 

 

 

Sursă: Digital workforce

Sursă foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns