Esti aici
Femeia.ro > Modă > Greseli frecvente cand cauti rochia de mireasa

Greseli frecvente cand cauti rochia de mireasa

De ce să te încarci cu atâtea sentimente negative în ceea ce privește rochia de mireasă? Nu transforma această experiență unică și minunată în cea mai obositoare perioadă din viața ta. Desigur, sunt prea multe modele dintre care să alegi și niciuna nu pare a fi ”aleasa”.

Citește și: Rochia de mireasa care iti ascunde defectele

Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care care fac viitoarele mirese:

1. Ceri prea multe păreri

Cu cât sunt mai multe păreri cu atât cresc șansele să primești sfaturi dintre cele mai diferite și chiar contrare. Și cum poți să iei o hotărâre dacă fiecare își dă cu părerea într-un mod atât de subiectiv? Fiecare dintre sfătuitoarele tale va vorbi din experiența proprie: ce rochii au purtat ele și ce rochii vor purta.

Ia-le cu tine pe cele mai bune 2 prietene atunci când mergi la shopping. Iar dacă printre ele este și mama ta, cu atât mai bine!

2. Cumperi rochia prea devreme

În primul rând, trebuie să ai deja stabilite celelalte detalii ale organizării nunții pentru că este posibil să ai o nevoie de o rochie care să se asorteze cu o anumită tematică, la care te-ai gândit mai târziu. În plus, odată ce ai găsit-o pe ”ea” și te vei îndrăgosti de ea, îți vei dori să o porți cât mai repede. În timp este foarte probabil să îi dispară din farmec și să devii nemulțumită.

Citește și: Ce tip de rochie de mireasa te reprezinta?

3. Probezi prea multe rochii de mireasă

În mod normal o mireasă ar trebui să probeze între 4 și 7 modele diferite, niciodată mai mult de 10. De ce, te întrebi? Pentru că dacă niciuna dintre ele nu îți va plăcea vei fi dezamăgită și frustrată. Nu proba decât rochiile de mireasă care ești sigură că te reprezintă.

4. Ești fixată pe un model anume

Ai plecat la ”vânătoare” cu un anumit model în minte și nu te gândești să iei în considerare și un altul. Dacă tipul de rochie de mireasă pe care ți-l dorești tu nu te avantajează deloc și de aceea nu reușești să o găsești? Cere și sfatul specialistului, care îți va face propuneri potrivite conformației tale iar tu le poți alege la probă pe cele care îți plac. Cu încăpățânarea este posibil să ajungi în săptămâna dinaintea nunții să detești rochia de mireasă cumpărată pentru că îți evidențiază toate micile defecte.

5. Nu testezi cât de comodă este rochia

Știi probabil că trebuie să te aștepți la un efort destul de mare în ziua nunții ce va culmina cu o greutate în plus, rochia de mireasă. De aceea, trebuie să te miștimai mult cu ea, să încerci diverse poziții, chiar dacă nu reprezintă neapărat realitatea, îți vei face o idee destul de corectă despre model, mai ales după ce vei fi probat mai multe.

Comments

comments

Lasă un răspuns