Esti aici
Femeia.ro > Modă > Inovatie vestimentara: Geanta pentru sutien

Inovatie vestimentara: Geanta pentru sutien

La aniversarea a o suta de ani de cand a fost inventat sutienul, apare un nou accesoriu pentru aceasta piesa de lenjerie intima: „The cleavage caddy”, geanta-suport pentru sutien.

Iti aduci aminte de filmele in care personajele feminine isi ascundeau scrisorile sau biletelele de amor in sutien? Sau de amuzanta Peggy Bundy care isi indesa mereu banii in decolteu? Ei bine, acum, bani, biletele, scrisori si multe altele au un loc special la… sanul femeilor. Geanta „The cleavage caddy” este destinata femeilor care aleg sa poarte lucruri in sutien, pentru ca nu le place sau pur si simplu se incapataneaza sa nu poarte geanta.

„The cleavage caddy” este o inventie foarte practica, un insert pentru sutien asezat intre cupele sutienului, care este prevazut cu mai multe compartimente si buzunare in care poti sa pui aproape orice iti este util si ai nevoie, de la farduri si pixuri, pana la bani si telefon mobil.

Acest suport este discret, insa depinde foarte mult ce si cat pui in el – daca exagerezi, vei avea o parte a bustului „sculptata” in forma unui telefon mobil sau a unui pix. Ineditul produs tocmai s-a lansat pe piata din SUA, dar daca va avea succes, probabil se va extinde si in alte tari din lume. Comenzi online se pot face AICI, dar numai pentru teritoriul SUA.

Comments

comments

Lasă un răspuns