Esti aici
Femeia.ro > Modă > Lenjeria perfecta pentru noaptea nuntii

Lenjeria perfecta pentru noaptea nuntii

aventura de o noapte

Ai bustul mare?

În acest caz vei fi ultra-sexy orice ai îmbrăca, așa că singura ta grijă va fi susținerea pe care cupele ți-o oferă și cât de bine te acoperă sutienul. Cu alte cuvinte, va trebui să pui pe primul loc siguranța, pentru a nu te trezi în mijlocul dansului că atragi atenția invitaților într-un mod mai puțin plăcut.

Îți recomandăm să porți atât rochia, cât și sutienul cu prindere de gât, care îți acoperă sânii și previn și accidentele neplăcute.

Citește și: Alege rochia in functie de forma corpului

Ai silueta în formă de pară?

În acest caz trebuie să atragi atenția asupra bustului care, deși nu este deloc generos, poate fi pus în valoare de un sutien cu cupe push-up din dantelă albă.

Poți opta și pentru un set de lenjerie care să includă un baby doll din dantelă, care să îți acopere șoldurile pentru a crea iluzia de proporții simetrice. Pe acesta îl păstrezi în camera în care vă veți petrece prima noapte ca soț și soție. Va fi o surpriză plăcută pentru partenerul tău să te schimbi într-o costumație mai lejeră…și incitantă.

Citește și: Sex cu verigheta – erotismul dupa nunta

Ai silueta în formă de diamant?

Duse sunt vremurile în care femeile se torturau cu acele corsete diabolice. Cu toate astea, poți să încerci să folosești unul din dantelă transparentă, care îți va accentua prin forma sa talia și te va transforma într-o iubită senzuală. Ai grijă să nu îl strângi prea tare însă, vrei să poți respira în voie!

Ai un corp de adolescentă?

Nu stai deloc bine nici la capitolul bust nici la capitolul șolduri? Ei bine, poți să te joci în acest caz cu imprimeurile și culorile. Deși nu este indicat să porți pe sub rochia de mireasă lenjerie intimă colorată, te poți schimba când ajungeți în cameră.

Citește și: Cum sa fii o miresica sexy

Surprinde-ți soțul cu un body din dantelă decupat în talie și cupe cu push-up. Acesta va crea iluzia unui bust mai generos și talie subțire. Poți să alegi și un set compus din sutien cu push-up și boxeri din dantelă sau cu volănașe. Alege culori îndrăznețe ca roșu senzual sau roz incitant.

Comments

comments

Lasă un răspuns