Esti aici
Femeia.ro > Modă > Moda second hand

Moda second hand

Cu toții știm magazinele cu haine vechi din colțurile străzilor, însă nu vrem să vorbim despre ele, ci despre un magazin online, unul dintre cei mai mari retaileri online de outlet și second hand fashion din Europa, care încurajează românii să adopte un stil de viață sustenabil, să prelungească viața hainelor și să transforme obiceiurile de shopping în acțiuni mai sustenabile.

Haine de calitate la prețuri decente

Pe Remixshop.com poți găsi mii de produse outlet și second hand de la branduri și designeri de renume la nivel internațional, la prețuri atractive. Compania este și singura opțiune online din România prin care poți vinde către Remix hainele pe care nu le mai porți, sau pe care nu le-ai purtat niciodată. Astfel, reintroduci în circuit piese vestimentare de calitate care merită o a doua șansă și susții economia circulară. După ce primești un procent din vânzarea acestora, ai posibilitatea să faci și o faptă bună donând o parte din sumă către SOS Satele Copiilor România.

„Am lansat Remix acum 7 ani din dragoste pentru fashion și natură. Sper că și voi iubiți moda sustenabilă și credeți în green shopping, astfel încât să credeți și în Remix, o companie care se dezvoltă și tinde să devină unul dintre cei mai mari retaileri online de second hand și outlet fashion din CEE. 

Atunci când cumpărăm second hand și outlet, alegem în mod conștient să protejăm mediul înconjurător și să descurajăm supraproducția și risipa. De asemenea, alegem să avem un stil unic, în loc să ne îmbrăcăm ca toți ceilalți. Când vindem hainele pe care nu le mai dorim, le prelungim viața și facem din lumea noastră un loc mai bun. Industria modei este în top 5 cele mai poluante industrii la nivel global și în top 3 în Europa. Așadar, cumpărarea și vânzarea online de fashion second hand și outlet vor deveni un comportament principal. Cu ajutorul vostru, ne dorim să încurajăm oamenii din România să opteze pentru green fashion și să opteze pentru Remixshop.com!”, spune Genoveva Petrova, Director Executiv la Remix.

Remix Second Hand & Outlet activează pe piețele din România, Bulgaria, Grecia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Germania și Austria. Unul dintre obiectivele principale ale companiei este acela de a oferi o gamă variată de articole vestimentare de designer ce pot fi achiziționate online, dar și serviciul “Vindeți către Remix”, oferind clienților posibilitatea să vândă cu ușurință și să prelungească viața propriilor haine și accesorii.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns