Esti aici
Femeia.ro > Modă > Poți purta ochelari de soare la nuntă? Ce spune eticheta

Poți purta ochelari de soare la nuntă? Ce spune eticheta

ochelari de soare la nunta

Există o mulțime de reguli care vizează eticheta participanților la o nuntă, în special referitoare la modul în care se îmbracă. Vestimentația și stilul abordat sunt aspecte importante în cadrul unei nunți, întrucât oaspeții trebuie să înțeleagă pe deplin că sunt martorii unei zile extrem de speciale din viața mirelui și miresei.

Cu toate acestea, accesoriile sunt elemente indispensabile unei ținute reușite. remarcabile. Bijuteriile și florile din păr înfrumusețează mireasa, iar bretelele sunt purtate de mire pentru un aspect mai puțin tradițional. Există totuși un accesoriu pe care îl purtăm cu toții în activitățile zilnice, pentru a ne proteja ochii de razele puternice ale soarelui. Aici intervin marile întrebări ale sezonului estival: există vreo modalitate de a purta ochelari de soare la nuntă, fără a părea lipsit de respect? Cum aleg un stil compatibil cu ținuta formală?

Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi asupra alegerilor potrivite. Iată un ghid simplu pe care să îl urmezi, astfel încât să obții o accesorizare excelență pentru o nuntă de vară, în aer liber. 

Optează pentru negru

Când ai îndoieli, alege rame complet negre pentru o eleganță simplă. Indiferent de stil, formă sau design, nu poți greși cu o pereche de ochelari de soare negri. Sunt suficient de versatili pentru a se potrivi cu orice ținută și nu vor atrage atenția de la eveniment. Încearcă ochelarii Polaroid de la 158 de lei pentru opțiunea perfectă!

Alege stilul clasic

Este important ca ochelarii de soare să se potrivească cu ținuta. Acest lucru este uneori mai ușor pentru bărbați decât pentru femei. Combinația costum plus o pereche de ochelari clasici tip aviator arată grozav. Același stil, doar că la dimensiunea potrivită, funcționează și în cazul costumelor pentru femei, însă ar arăta nepotrivit cu o ținută feminină, precum o rochie cu imprimeu floral.

Dacă abordezi un look mai feminin, elegant și mai puțin asemănător afacerilor, inspiră-te din lumea actrițelor de la Hollywood. O pereche de ochelari de soare supradimensionați va arăta minunat. Când ai îndoieli, alege stilul clasic!

Îmbină culori

În ciuda faptului că negrul este opțiunea principală în cadrul unei nunți sau al altor ocazii speciale, culorile nu sunt inamicul tău. Atât timp cât nu produc un contrast puternic și nu atrag prea multă atenție, coordonarea nuanței ramelor cu rochia, de exemplu, este o opțiune inspirată. Lentilele oglindite sau nuanțate sunt o modalitate distractivă de a adăuga acel strop de culoare oricărei ținute.

Încearcă lentilele translucide

O pereche de lentile oglindite poate fi cu adevărat impunătoare și misterioasă, însă trebuie să îți amintești că nu acesta este obiectivul tău atunci când participi la un asemenea eveniment formal. Este esențial să te conectezi cu restul invitaților, să te bucuri de atmosferă și companie.

Oamenii tind să se simtă inconfortabil atunci când vorbesc cu cineva, dar nu pot face contact vizual. Dacă interacționezi cu o persoană și tot ce vezi atunci când încerci să o privești în ochi este propria reflexie, nu vei putea lega un dialog cu adevărat plăcut. Așadar, în loc să alegi cele mai întunecate nuanțe, încearcă o pereche de lentile în culori mai deschise, care să le permită altora să vadă când și cum îi privești.

Evită stilul sport

Ochelarii de soare sport sunt minunați pentru drumeții sau activități pe plajă, dar arată lipsiți de grație atunci când sunt purtați împreună cu un costum sau o rochie. Evită ochelarii sport și orice alt aspect prea tehnic. Nu uita, evenimentele speciale necesită respectul tău. Te-ai îmbrăcat formal, deoarece acesta este un semn al clasei și al atenției la detalii, precum și al respectului pentru participanți.

Când să renunți la ei

De când acele fotografii serioase ale vremii nu mai sunt la modă, mirii și invitații se distrează fotografiindu-se cu ochelari. Cu alte cuvinte, ochelarii de soare sunt îndrăgiți de cei care doresc să adauge o notă personală, la modă. Cu toate acestea, aproape toată lumea este de acord: poartă-i doar pentru câteva clicuri! Mirele și mireasa nu vor fi prea încântați atunci când vor vedea că în majoritatea fotografiilor de la nuntă invitații poartă ochelari de soare.

Nu uita: când momentul marelui “DA!” sosește, este obligatoriu ca toată lumea să-și scoată ochelarii.

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns