Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) 100% handmade – 8 creatori români de genți pe care trebuie sa îi știi

(P) 100% handmade – 8 creatori români de genți pe care trebuie sa îi știi

 

Vara ne bate la ușă, vremea de afară ne confirmă acest lucru, ieșirile la terase sunt din ce în ce mai dese, iar gențile… ei bine, gențile și-au îndreptat fața spre soare, colecțiile noi au apărut, ceea ce face și mai grea sarcina cumpărătorilor – cum și unde să găsesc geanta perfectă, cum nu mai are nimeni?

Noi am aruncat o privire pe Breslo.ro, raiul handmade în adevăratul sens al cuvântului, și deja ne-am trecut pe wishlist 8 genți de la 8 creatori români pe care vrem neapărat să îi cunoașteți.

Așa că, săptămâna aceasta, alături de prietenii de la Breslo.ro, vă facem cunoștință cu cei 8 creatori români, pentru care pasiunea lor s-a transformat într-un mare zâmbet pe fața noastră. Ochii ne-au sclipit, așa că vă prezentăm gențile care ne-au ajuns la inimă din prima.

Genți cu motive tradiționale, pentru o garderobă 100% românească

Sunt mai mult decât frumoase! Sunt din piele naturală, confecționată manual, apoi trecute printr-un proces în care mâinile talentate își spun cuvântul. Cusăturile sunt realizate după simboluri și semnificații din străbuni păstrate, astfel încât gențile sunt învăluite și într-o urmă de mister. Vizual, sunt extrem de frumoase și de apreciate de publicul feminin. Dacă îți plac la fel de mult cum ne plac și nouă, le găsești la Diana, în magazinul ROshop.

poza 2

Poșete ludice, pentru un stil urban-chic

De purtat când te plimbi pe bicicletă cu părul în vânt, sau când te plimbi pe străduțele din Roma sau Paris. Astfel de poșete ne fac să visăm la destinații relaxante, pline de soare și de oameni boemi, în care ținutele se împletesc cu atmosfera de vacanță. Mai multe astfel de poșete găsești în magazinul Mamisi.

poza 3

 

Plicuri cu broderii din zone tradiționale

V-am spus ca designerii români sunt extrem de talentati și de creativi, în special la capitolul genți. Lavinexclusive este un designer de genți cunoscut și foarte admirat în mediul online, reușind de fiecare dată sa ne uimească. Te invitam să descoperi plicurile tradiționale în magazinul ei, Lavin Exclusive.

 

poza 4

Când stilul tradițional se împletește cu cel boem

Dacă până acum v-am arătat genți și poșete de dimensiuni mici, a venit rândul să vă arătăm și o geantă mare, în toată frumusețea ei, perfectă pentru birou. Încăpătoare, bine compartimentată, din piele naturală, plus broderie lucrată manual. Spuneți sincer, ați văzut așa ceva în magazine? O găsiți la Lavly Bags

 

poza 5

Genți 100% handmade, pentru business women

Ne îndepărtăm puțin de zona tradițională și boemă, și rămânem la o geantă extrem de elegantă, tot din piele naturală, firesc, tocmai bună pentru întâlnirile importante. Nu-ți rămâne decât să te echipezi cu tocuri, ochelari de soare și cu această geantă frumoasă din magazinul Atelier Esmar.

 

poza 6

Când ți-e atât de dor de vară, o transpui pe un plic din piele

E adevărat că primăvara și vara îi inspiră pe creatori la maximum! Iar când aceștia simt că nu mai pot trăi fără micuțele plante ce te-ndeamnă la visat, le transpun pe plicuri din piele, de parcă le și simți mirosul proaspăt. Mai multe modele inedite găsești în magazinul Spicul de grâu.

 

poza 7

Lalele, frumoasele mele lalele din mătase

Ce frumos stă ea, așa cuminte, pe un plic din catifea, extrem de elegant. Ni-l imaginăm purtat la o rochie lungă, plină de feminitate, ținut strâns de o mână delicată. Pe Breslo.ro găsești multe astfel de plicuri cu motive florale, așa că aruncă neapărat o privire în magazinul Print Unique.

poza 8

Un vintage ceva mai modern și colorat

Nu e un secret faptul că stilul vintage inspiră pe toată lumea. La capitolul metraje găsești o multitudine de modele care mai de care mai frumoase, așa că pe creatorii talentați nu îi oprește absolut nimic să facă o poșetă cu aer vintage-chic, perfectă pentru ținutele colorate de vară. Găsești mai multe astfel de poșete în magazinul Anitab Design

 

poza 9

Breslo.ro – cea mai mare comunitate creativă din România

Pe Breslo.ro găsești mii de creatori români care creează din pură pasiune. De la decorațiuni handmade pentru casă, articole vestimentare și bijuterii, până la accesorii și cosmetice homemade, aici găsești creatii 100% românești, care te vor ajuta să îți compui un spațiu plin de originalitate, dar și o garderobă exact pe gustul tau. Cel mai mult ne place că, absolut toate produsele pot fi personalizate de la zero, iar ideile tale pot construi oricând următoarea achiziție pentru garderoba ta.

Comments

comments

Lasă un răspuns