Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) 5 designeri români te îmbracă fresh&colorat

(P) 5 designeri români te îmbracă fresh&colorat

Propunerile cromatice ale acestui sezon răcoros sunt inedite, inspirate de necesitatea de linişte şi optimism. Printre tonurile pământii îşi fac apariţia, deloc întâmplător, culori vibrante şi fresh, gata să spargă monotonia zilelor de toamna.

poza-1-bijuterii-handmade-designeri-romani-cumpara-online-pe-breslo-ro

Designerii români de pe Breslo.ro au simţit nevoia de a propune în această toamnă târzie culori puternice şi vibrante, pentru a înveseli sezonul ploios. Le-am văzut, ne-au plăcut, iar acum vi le arătăm şi vouă.

Bijuterii ludice, care te fac să visezi cu ochii deschizi în drum spre birou

Pentru că noi, oamenii mari, ocupaţi de dimineaţă până seară, mai avem nevoie şi de un moment de respiro. Un moment pe care designerii ni-l oferă prin creaţiile lor ludice, care împletesc culorile şi detaliile suave. Până ajungem la birou şi revenim la treburile noastre complicate, putem visa cu ochii deschişi atunci când ne uităm la bijuteriile create de Modeland

poza-2-design-in-romania-bijuterii-handmade-cumpara-online-pe-breslo-ro

Pentru petreceri corporate şi evenimente importante, alege bijuterii cu iz vintage

Pentru că şi acestea fac parte din viaţă noastră agitată, creatorii s-au gândit să pună la dispoziţie o serie de bijuterii cu accente vintage, pe care să le porţi la ţinute stylish. Dacă ziua poţi purta bijuterii ludice, la astfel de evenimente, bijuteriile elegante, cu un strop de seriozitate în ele, sunt cele mai recomandate. Descoperă-le la Loubijou.ro

poza-3-bijuterii-designeri-cumpara-online-de-pe-breslo-ro

Prietenul la nevoie se cunoaşte. Îi mulţumim designerului care croşetează!

Să croşetezi e din nou la modă. Să porţi un poncho ultra elegant, croşetat, pe care nu-l găseşti în mall, e exact ceea ce ne dorim pentru garderoba noastră. Piese unicat, trecute prin procese intense de gândire şi creativitate, de cumpărat de la TRICOTIME

poza-4-sal-crosetat-haine-crosetate-cumpara-online-de-pe-breslo-ro

Mix subtil de vara colorată cu ceva toamna târzie

Aşa cum spunea un mare pictor, Henri Matisse, “Trebuie să căutăm cel mai puternic efect coloristic posibil. Forma vine pe locul doi.” Într-adevăr, alegerea culorilor potrivite este crucială, în special în realizarea unor bijuterii unicat. Orice culoare este frumoasă şi armonioasă, atâta timp cât are alături o alta care să o pună în valoare. Lucrul acesta se observă perfect în bijuteriile create de Art Shop by Adriana.

poza-5-bijuterii-din-margele-cumpara-online-de-pe-breslo-ro

Designerii sunt din ce în ce mai responsabili privind calitatea hainelor pentru copii

Să nu uităm de copii! Şi cum toamna este un anotimp capricios pentru ei, trebuie să avem grijă când le alegem hainele potrivite. Să nu fie nici prea subţiri, nici prea groase, să fie din materiale care să nu le irite pielea şi, cel mai important, să le şi placă. Personalitatea lor e chiar mai puternică decât a noastră, fiind din ce în ce mai atenţi la felul în care sunt îmbrăcaţi. Nouă ne plac cele croşetate din fire speciale de la MamaIţa.

poza-6-pulover-pentru-copii-haine-de-toamna-pentru-copii-cumpara-online-pe-breslo-ro

Despre Breslo.ro – mii de creatori români, 8 ani de creativitate

Dacă îţi doreşti ceva original, personalizat, cu design unicat, atunci e musai să arunci o privire pe cea mai mare platforma creativă din România. Pe Breslo.ro  , mii de creatori îşi vând creaţiile, de la decoraţiuni handmade pentru casă, articole vestimentare şi bijuterii, până la accesorii şi cosmetice homemade. Ce ne place cel mai mult este faptul că fiecare creator este dispus să personalizeze un produs exact aşa cum ţi-l doreşti şi poţi vedea cu adevărat cum ideile tale prind  viaţă.

Comments

comments

Lasă un răspuns