Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) Afla totul despre rochia de mireasa 2 in 1!

(P) Afla totul despre rochia de mireasa 2 in 1!

Ce inseamna rochia de mireasa 2 in 1? Si, cel mai important: ti se potriveste? E momentul sa spui „Da” acestei optiuni si sa afli daca acest tip de rochie este potrivit pentru ziua ta cea mare!

Pentru inceput, e bine sa stii ca aceste rochii de mireasa se potrivesc mai ales nehotaratelor: celor carora le plac atat modelele tip sirena, cat si modelele A-line, dar nu vor sa investeasca in doua rochii diferite in ziua nuntii.

Ce mai trebuie sa stii? Se porneste de la o rochie de baza, tip sirena, care sa o avantajeze pe viitoarea mireasa si careia i se adauga o fusta de tulle detasabila. Fusta de tulle poate fi mai ampla sau mai simpla, in functie de dorinta miresei, si, pe parcursul nuntii, poate fi data jos cu usurinta.

Avantajul major al acestui tip de rochie este ca iti va conferi libertatea de a te misca in voie, spre deosebire de rochiile A-line cu crinolina, care sunt mai greu de purtat, fara insa sa te faca renunti la visul tau de fi cu adevarat o printesa in ziua nuntii.

La Mode Toujours, un brand romanesc care ofera rochii de mireasa si de ocazie in serie limitata sau unicat, include mai multe modele de rochii 2 in 1, create de designerul Cristina State:

https://www.lamodetoujours.com/look/chantelle/

https://www.lamodetoujours.com/look/belle/

https://www.lamodetoujours.com/look/anne/

https://www.lamodetoujours.com/look/marie/

Mai mult, rochiile de mireasa din colectiile Bridal La Mode Toujours sunt custom-made, ceea ce inseamna ca vor fi realizate de la 0, dupa dimensiunile tale si in functie de preferintele tale, astfel ca se mai pot face mici modificari, precum marimea fustei de tulle sau adaugarea unor aplicatii pretioase care sa iti puna in evidenta silueta.

Comments

comments

Lasă un răspuns